EVO GDE ŽIVI PEVAČICA KOJU OD SINOĆ ZOVU KOSOVKA DEVOJKA: Stanuje sa DEČKOM POLICAJCEM, ali nije više u BORČI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA ČAST

EVO GDE ŽIVI PEVAČICA KOJU OD SINOĆ ZOVU KOSOVKA DEVOJKA: Stanuje sa DEČKOM POLICAJCEM, ali nije više u BORČI

Breskvica je nedavno pokazala bazen, koji se po svemu sudeći nalazi na krovu

Objavljeno: 13:07h

Breskvica je jedan od finalista ovogodišnje "Pesme za Evroviziju", a njena pesma "Gnezdo orlovo" nedeljama unazad privlači veliku pažnju javnosti čitavog regiona.

Mlada zvezda pravog imena Anđela Ignjatović naporno i vredno radi, a novac koji je zaradila uložila je u nekretninu, i to ozbiljnu, u kojoj odnedavno živi sa svojim dečkom Nikolom Stanisavljevićem, koji radi u policiji.

Breskvica je nedavno pokazala bazen, koji se po svemu sudeći nalazi na krovu i dvorište sa travnjakom i nestvarnim pogledom, pa sve objavila na svom storiju na Instagramu.

Njihov raj na zemlji
Njihov raj na zemljifoto: Instagram printscreen/brrrreskvica

"Nema me toliko na Instagramu, a razlog je to što se uveliko selim! Naš raj! Zahvalna", napisala je ona u opisu tada, a prizor je oduševio mnoge.

Naime, po svemu sudeći, zgrada u kojoj živi nalazi se u Žarkovu, a ekipa Paparaco lova uslikala je stambeni objekat jednom prilikom i tada smo imali prilike da vidimo kako zgrada izgleda spolja.

Inače, Breskvica je donedavno živela u porodičnoj kući koja se nalazi takođe u Beogradu, u naselju Borča, a kako izgleda njega devojačka kuća možete pogledati na fotografijama.

Bonus video:

06:00

Breskvica izjava nakon nastupa

(Espreso/ Blic/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.