HUSA PROGOVORIO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KAMERE, JEDNO MU NIJE BILO NIMALO PRIJATNO: O jednom glumcu izneo je SLEDEĆE
Husein Alijević Husa, Foto: Katarina Drajic/ATAImages

iskren

HUSA PROGOVORIO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KAMERE, JEDNO MU NIJE BILO NIMALO PRIJATNO: O jednom glumcu izneo je SLEDEĆE

Alijević je izneo svoja iskusta sa snimanja filma "Nedelja"

Objavljeno:

Husein Alijević Husa koji je na velikom platnu dočarao lik pevača Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja" dobio je za svoju glumu dosta pozitivnih komentara.

U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića govorio je o iskustvu sa snimanja i spremanju uloge koje je kako kaže imalo i lepih, ali i teških momenata:

- Glumac Ivan Jevtović mi je dosta pomogao. Usmeravao me je na neke stvari koje se tiču seta. Govorio mi je kako moram da budem strpljiv. On me je naučio da biti glumac znači biti čovek koji čeka. To sam iskusio na snimanju i mogu da kažem da mi nije baš bilo baš prijatno.

01:20

SPREMAO ME JE ON I NIJE MI BILO PRIJATNO! Husa OTVORENO o ulozi Džeja: Morao sam da trpim nešto posle čega ti NIJE DO ŽIVOTA!

Kao neko ko dolazi iz muzičko-estradne branše imao je poteškoća da se navikne na dugo vreme koje je potrebno da bi se napokon stalo pred kameru:

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ceo život sam u muzici i na estradi. Tu ne čekaš toliko. Ovde dođeš na set, pa šminka, pa kostim i onda pet sati prođe da bi ušao u kadar i nije ti više do života. Ipak, brzo sam se adaptorao na sve lepe i teške stvari.

Bonus video:

01:25

NISAM ZVAO BAKIJA B3 NA PREMIJERU NEDELJE IZ JEDNOG RAZLOGA! Husa progovorio o konfliktu sa kolegom: Ishitreno je reagovao!

(Espreso/Kurir/Milan Vučković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.