SEVERINA IDE U ZATVOR? Preti joj čak 3 godine, OTKRIVENI DETALJI
Severina, Foto: Beta Damir Sencar

šta se dešava?

SEVERINA IDE U ZATVOR? Preti joj čak 3 godine, OTKRIVENI DETALJI

Pevačica nikako da pobegne od skandala.

Objavljeno:

Tužilaštvo u Zagrebu danas je navodno potvrdilo da je pevačica Severina Vučković počinila krivično delo – nametljivo ponašanje i preti joj kazna do tri godine zatvora, prenose mediji.

Ona je pre dve godine direktorki škole koju pohađa njen sin Aleksandar, Ljiljani Klinger, navodno slala preteće poruke.„Zadavila bih te rukama, babo“, „Stara, šepava, ružna babo“, „Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla“, navodno je pisalo u tim porukama.

Severina ide u zatvor?
Severina ide u zatvor?foto: prentscreen/instagram/severina

Ljiljana Klinger tada je podnela krivičnu prijavu protiv pevačice Državnom tužolaštvu Republike Hrvatske, a mejlom se obratila i ministru Davoru Božinoviću.

„Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća“, napisala je ona, između ostalog.

Severinu je zbog navodnih pretećih poruka i nametljivog sadržaja tužila i bivša direktorka Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, Gordana Buljan Flander.

Nove informacije o Severini
Nove informacije o Severinifoto: Nebojša Mandić

Na ovaj korak odlučila se nakon što je pevačica nju i još dvadesetak ljudi optužila da joj otežavaju postupak dobijanja starateljstva nad sinom.

„Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem“, pisalo je tada u saopštenju policije, prenosi „Blic“.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.