OVDE BEŽI OD REALNOSTI! Marić je uvek u JEDNOSTAVNIM ODELIMA, ali mu kuća NIJE TAKVA: Malo ko ima ovakav DOM
Marić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

idila

OVDE BEŽI OD REALNOSTI! Marić je uvek u JEDNOSTAVNIM ODELIMA, ali mu kuća NIJE TAKVA: Malo ko ima ovakav DOM

Za cvetne aranžmane potrudio se Vesnin Mare kojem ne pada teško da svakog jutra "skokne" do Kalenić pijace i svoju voljenu iznenadi lepim gestom.

Objavljeno:

Spisateljica i ugledni novinar, pisac i voditelj u veoma skladnoj zajednici žive već više od deceniju i po, njihov brak mnogima može poslužiti kao primer, a dom Vesne Radusinović i Milomira Marića u kojem supružnici najviše vremena vole da provode, jedan je od pokazatelja velike ljubavi koja ni nakon toliko godina nije iščezla.

Salonac u centru Beograda smešten u blizini Botaničke bašte, kutak gde su se supružnici skućili odiše toplinom i isključivo pozitivnom energijom koju su članovi porodice u njega uneli, a fotografije koje smo imali prilike da vidimo putem Vesninog "Instagram" profila, pokazuju da je to prava umetnička oaza uređena sa puno ukusa i baš po njihovoj meri i želji.

Iako su zajedničkim snagama uredili nesvakidašnji enterijer, prepun slika i umetnina, čini se da je književnica ipak vodila glavnu reč, čemu svedoče brojni detalji u vidu antikviteta i figurica, dok se veličanstveni buketi nalaze na gotovo svakom koraku i oplemenjuju atmosferu.

Veličanstveni buketi nalaze na gotovo svakom koraku i oplemenjuju atmosferu.
Veličanstveni buketi nalaze na gotovo svakom koraku i oplemenjuju atmosferu.foto: Instagram printscreen/vesnaradusinovicofficial

Za cvetne aranžmane potrudio se Vesnin Mare kojem ne pada teško da svakog jutra "skokne" do Kalenić pijace i svoju voljenu iznenadi lepim gestom.

Stilski nameštaj i puno cveća
Stilski nameštaj i puno cvećafoto: Instagram printscreen/vesnaradusinovicofficial

Koliko ljubavi Marić u srcu gaji, pokazuje i činjenica da je Vesninog sina iz prvog braka prihvatio kao svog, pa tako centralno mesto u stanu opremljenom klasičnim stilskim nameštajem od punog drveta, zauzima slika Koste Bunuševca, na kojoj su Vesna i njen sin Vedran iz dečačkih dana.

Iako su zajedničkim snagama uredili nesvakidašnji enterijer, prepun slika i umetnina, čini se da je književnica ipak vodila glavnu reč
Iako su zajedničkim snagama uredili nesvakidašnji enterijer, prepun slika i umetnina, čini se da je književnica ipak vodila glavnu rečfoto: Instagram printscreen/vesnaradusinovicofficial

Mnoštvo literature kojom dom Vesne Radusinović i Milomira Marića obiluje nije nikakvo čudo, budući da su su oboje ostvareni u karijerama koje podrazumevaju pisanje, te su tako knjige poređane čak i po podovima jer ih toliko ima da ne mogu sve da nađu svoje mesto na postojećim policama, a gotovo svakodnevno poneka je i u njihovim rukama.

Vesna obožava cveće
Vesna obožava cvećefoto: Instagram printscreen/vesnaradusinovicofficial

Marić inače poseduje jednu od najvećih privatnih biblioteka, koja sadrži veoma stare i retke knjige, a iako ga je ta zaljubljenost u umetnost u nekoliko situacija pomalo koštalo, od ljubavi prema knjigama on ne odustaje.

Marić i Vesna uživaju u ljubavi
Marić i Vesna uživaju u ljubavifoto: Privatna arhiva

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.