EVO GDE JE FUTA I KAKO SE DRŽI NAKON LAĆINE SAHRANE: Blizak izvor otkrio celu istinu!
Aleksandar Radulović Futa, Foto: Stefan Stojanović

gubitak

EVO GDE JE FUTA I KAKO SE DRŽI NAKON LAĆINE SAHRANE: Blizak izvor otkrio celu istinu!

Stoički izdržao sahranu sinu Laći

Objavljeno: 12:26h

Od iznenadne smrti tekstopisca Milana Radulovića Laće (36) prošlo je nešto manje od mesec dana.

Za Laćinu smrt koja se desila u Izraelu 13. decembra saznalo se 20. decembra, a pored svoje majke Marine Tucaković i brata Miloša, na Novom groblju u Beogradu sahranjen je 27. decembra prošle godine.

Laćin otac, proslavljeni kompozitor, aranžer i producentAleksandar Radulović Futa prve dana saznanja da je ostao i bez drugog sina proveo je u svom domu, a sahranu je izdržao stoički i dostojanstveno.

Dok njegovi bliski prijatelji brinu za njega i njegovo stanje, celokupna javnost se sve vreme pita kako izdržava situaciju u kojoj se našao.

Aleksandar Radulović Futa sa pokojnom suprugom Marinom
Aleksandar Radulović Futa sa pokojnom suprugom Marinomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Izvor blizak Raduloviću opisuje Futin način života i kako se vadi iz tuge koja je u crno zauvek zavila njegovu kuću.

- Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života - počinje izvor.

- Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: "Nije meni ovo prvi put". Koliko god bilo bolno, Futa je prijatelju izgovorio svoju najveću životnu istinu.

Sahrana Milana Laće Radulovića
Sahrana Milana Laće Radulovićafoto: Stefan Stojanović

Da muzika kojom se bavio celog života u Radulovićevom životu predstavlja i više od poziva, svedoči izvor koji otkriva da je kompozitor već posle sahrane uzeo svoju gitaru u ruke.

- Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu - objašnjava izvor.

Radulović uprkos tuzi koja ga je zadesila svoj život očigledno živi po stihovima koje je Ani Nikolić napisala njegova supruga Marina, a koje je njegov sin Milan izuzetno voleo i često citirao. Oni jednostavno glase: "Život je za žive".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.