DUŠKO TOŠIĆ POKUPIO ATINU I NIKU I OTIŠAO DALEKO OD JELENE: Prvi dokazi su tu, OVA ŽENA sve OBELODANILA
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

drama

DUŠKO TOŠIĆ POKUPIO ATINU I NIKU I OTIŠAO DALEKO OD JELENE: Prvi dokazi su tu, OVA ŽENA sve OBELODANILA

Sreća u domu Tošić bez Jelene Karleuše

Objavljeno:

Prošlog Božića je Jelena Karleuša prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Kasnije je sve demantovala, a pre nekoliko dana je ponovo potvrdila da je ona bila ta koja je zvala policiju. I to je tek početak ove praznične drame u domu Karleuša - Tošić.

Vest da je pevačica Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za nasilje, kao bomba je odjeknula u medijima 7. januara prošle godine, a njenu istinitost ubrzo je potvrdilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je naložilo da se obavi razgovor sa Tošićem.

Tošić je nakon toga dobio zabranu prilaska od mesec dana.

Pričalo se i da se par razvodi – što je Karleuša sama objavila na Instagramu, a potom i obrisala.

Kasnije je tokom godine demantovala da je zvala policiju. Međutim, istina je iz njenih reči stigla pre nekoliko dana, u novogodišnjem intervjuu koji je dala za medije.

„Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to bar do sada nije uradio i to mu niko ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je bilo toga), Duško preko advokata kontaktira tabloid koji je toliko zla naneo našoj porodici?! Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i ne petljaju javnost i tabloide u rešavanje problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja, ne udružuju se sa njima protiv nje. Lepo kažem pravi muškarci…“, rekla je Jelena u emisiji „Prvi red“.

„Bude li se desila još jednom takva budalaština biću primorana da tužim. Apelujem na medije da ne izmišljaju moje reči, a na advokata oca moje dece da me ne izaziva i ne ućutkuje da se ne bi videli na sudu. Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. J*bem ti ja moj Božić i moj život“, dodala je ona.

Fotografija sa nastupa Jelene Karleuše u Beogradu
Fotografija sa nastupa Jelene Karleuše u Beogradufoto: Nenad Kostić

I dok se svom suprugu, ali i advokatu svog supruga obraća putem medija, Duško sa njihovim ćerkama – Atinom i Nikom, uživa u prazničnim proslavama, bez Jelene Karleuše.

Duško je, naime, proslavljao rođendan svoje sestričine, a proslavi su prisustvovale i njegove i Jelenine ćerke, Atina i Nika, dok se pevačica na slavlju nije pojavila.

Duško Tošić kod sestričine na rođendanu
Duško Tošić kod sestričine na rođendanufoto: Instagram printscreen/katarinatp81

Duškova sestra Katarina je na svom Instagramu podelila momente sa slavlja, a na slikama vidimo kako Tošić pali svećice na torti, dok joj sestrice Atina i Nika pomažu da ih oduva.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.