SAHRANJEN MILAN LAĆA RADULOVIĆ: Večno počiva pored majke i brata, porodica i prijatelji U SUZAMA
Foto: Stefan Stojanović

tuga

SAHRANJEN MILAN LAĆA RADULOVIĆ: Večno počiva pored majke i brata, porodica i prijatelji U SUZAMA

Milan Laća Radulović, koji je pronađen mrtav na ulici u Tel Avivu, sahranjen je danas na Novom groblju

Objavljeno: 14:29h

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša.

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao otac Futa Radulović, koji je mazio Laćinu umrlicu, a potom poljubio kovčeg, a za njim pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić...

Sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, Laća pronađen je mrtav u Izraelu gde je otputovao s prijateljima na odmor. Milan Laća Radulović nestao je 12. decembra u Izraelu, a nekoliko dana kasnije pronađen je mrtav na ulici u Tel Avivu.

Povorka na sahrani Milana Radulovića Laće
Povorka na sahrani Milana Radulovića Laćefoto: Stefan Stojanović

Laćino beživotno telo pronađeno je na ulicama Tel Aviva, gde je prethodno boravio sa društvom, a nakon transportacije u Srbiju otac nije mogao da obavi identifikaciju, već se potresnom čituljom, sa obaveštenjem o datumu i vremenu održavanja sahrane, oprostio od sina.

Nakon opela tužna povorka je Piz kapele krenula ka porodičnoj grobnici. Krst je nosio Danijel Pavlović, koji je nosio krst i na sahrani Marine Tucaković.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.