VODITELJKA MU JE DUGO BILA LJUBAVNICA, A ON JE IMAO ŽENU I DECU: Isplivala MUTNA PROŠLOST, a SVI samo o MORALU
Foto: Profimedia, Espreso

milica opasnica

VODITELJKA MU JE DUGO BILA LJUBAVNICA, A ON JE IMAO ŽENU I DECU: Isplivala MUTNA PROŠLOST, a SVI samo o MORALU

Kada devojka ukapira o čemu se radi, dolazi do ringišpila na kom neko mora povratiti

Objavljeno: 08:23h
Milica Stanimirović

Juče je pukla vest kao gom iz vedra neba kada je harizmatična voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, šokirala srpsku javnost priznanjem da se u mladosti viđala sa oženjenim muškarcem.

- Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica - rekla je Nataša DNK u jednoj emisiji i sve poštene žene u našoj zemlji ostavila u šoku. Verujem da su pojedini muškarci imali ružne reči za ovo priznanje, budući da oni nikada u životu ne bi prevarili svoje supruge. Mada, pre bih rekla da ne bi priznali javno kao Nataša...

Čitajuće komentare ispod ove vesti shvatih da živim u zemlji ljubavi i poverenje, gde se supružnici ne varaju, gde muževi ne gledaju za suknjama, a žene su te koje održavaju vezu ili brak čvrstim i stabilnim. Da sam juče umrla ovo ne bih znala.

Ljubavnica
foto: Profimedia

Velika istina je da su mnoge žene osetile čari skrivanja i prevare, bilo da se to desilo sa nekim dečkom ili oženjenim čovekom. Takođe verujem da su mnoge osetile kako izgleda kada ti se udvara zauzet čovek. Ja prva i moram priznati nije loše, dokle god postoji neka granica. Iako će jedni u ovakvom „ljubavnom“ odnosu videti čari veze bez obaveza ili se pak opravdavati prolaznom zaljubljenošću, takve veze na duge staze imaju puno mana i to je svima jasno. To znaju i oni koji varaju i oni koji u tome učestvuju sa strane.

Ovakvi odnosi podrazumevaju nekako laži, skrivanje, grižu savest, osuđivanje, to da se osećate manje vrednim kao i zaljubljivanje. Kako zaboraviti zaljubljivanje, čoveče? Pa uvek se neko zaljubi, a to obično ne bude uzvraćeno na pravi način.

Čak i ako se veza iliti „šarena laža“ na početku svodi samo na seks, učestala druženja (kad postanete i prijatelji i ljubavnici) i razmena nežnosti češće rezultuju stvarnim osećajima nego što ostanu samo na tom. Onda dolazi do problema jer uvek neko nešto očekuje, a onda se desi sudar sa realnošću. Ti nisi devojko na prvom mestu, zato si i druga. Koliko god on bio pažljiv prema tebi, moraš biti svesna da dolaziš tek iza njegove porodice i žene. Kada devojka ukapira o čemu se radi, dolazi do ringišpila, gde neko mora povratiti.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Svesni smo i toga da kakvo god bilo religiozno uverenje, društvena je norma da je brak nešto u šta ne bi smelo da se dira. To nas uče još kad smo deca, a onda realnost pokaže drugačije. I muškarci i žene su spremni da sveti brak zamene za trunku erotične požude sa nekim/nekom mlađim/mlađom npr. I onda skontaš da moraš da naučiš da živiš u ovom svetu, budući da ono što su te učili kao malu nema baš veze sa istinom.

Izgubiti sebe u koliko kakvom emotivnom odnosu je najveća kazna. Mnoge devojke uđu u ovakvu vezu jer se lože na nešto što nije dozvoljeno i dobro, mnoge uđu jer jednostavno žele samo seks, neke se zaista zaljube kao tetrebi u oženjene pa kasnije teško pronalaze svoju sreću, dok ima i onih, meni omiljenih, sponzoruša koje su tu jer imaju neku korist.

Da li je bolje da u vezama sledimo srce ili razum, da gazimo po stavovima ili ostanemo dosledni njima bez obzira koliko su pogrešni? Ma sve je ovo večita enigma. 1000 puta sam rekla da neke stvari ne bih NIKADA URADILA... i zamislite šta, uradila sam ih. I ne kajem se. To je najjače od svega. Verujem da u svaki odnos treba ulaziti srcem, kao i sa većom dozom rrazuma.

Preljuba, Varanje
foto: Profimedia

Ukoliko si spremna da se upustiš u vezu sa oženjenim onda budi spremna i na sve izazove koje nosi takva veza, kao i na to da te niko neće ceniti i voleti onoliko koliko zaslužuješ. Isto tako budi spremna da trpiš, kao i da budeš u drugom ili trećem planu. Budi sigurna da nisi na prvom mestu čak i onda kada ide na bolje.

Muškarci koji „vole“ svoje žene, ali i dalje imaju ljubavnice, psihički su nezreli i slabi, pa zato ne napuštaju svoje supruge. One im daju osećaj samopouzdanja i stabilnosti, a kada ima više žena u isto vreme on sebe kuje u zvezde jer je muškarčina i zaštitnik bez kog se ne može.

Najviše ima onih kojima je apsolutno svejedno sa kime su u vezi, oni u toj ljubavi vole samo sebe i uživaju u tome da su voljeni, maženi, paženi... Takvima je uvek svejedno da li neko vidi vašu ljubav. Oni imaju puno primedbi, stalno traže još, ništa ne daju, a ljute se kada ne dobiju. I uvek im je malo. Drama queen u ljubavi. Oni najviše gaze po svojim stavovima I rečima, pogotovo onda kada im neko ljubav uskrati. Ja nisam nikad bila taj lik, da li zbog toga što sam dupli rak pa uvek pružam ljubav čak i onima koji to nikako ne zaslužuju ili je to moja karma.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Uvek sam se ježila kada čujem da ljubavnice prave problem tom oženjenom, kada zovu ženu, prete, spopadaju na ulici i prave skandale. Te žene nisu zaljubljene, one su samo bezobrazne i hladne, spremne na sve da bi bile GLAVNE. Ali znate šta, one to nikad ne budu. Niko ne ide tamo gde je gore, nego bolje.

Uvek sam se ježila i na tipove koji obećavaju kule i gradove, takođe i to da će ostaviti ženu i decu i početi zajednički život sa devojkom. To su muškarci planktoni, lažovi i manipulatori. Biću poprilično iskrena i pomalo bezobrazna jer verujem da u ovakvim situacijama lepa reč teško da može da pomogne ZALJUBLJENOJ LJUBAVNICI.

Slušaj me sada, gusko jedna lepa:

Odgovara mu da ostaneš zaljubljena i da trčkaraš za njim, on manipuliše tvojim osećanjima, to mu ide baš dobro i lagano. Ti si za njega pouzdana i divna osoba, našla si mu se 100 puta u nekim lošim situacijama, dobro si rame za plakanje, a i odlično tešiš. Kada mu zatrebaš TU SI, kada te ne želi jednostavno ti se ne javlja i odlazi na drugu stranu jer mu je to OMOGUĆENO.

Njemu ni na kraj pameti nije da nešto uloži u taj odnos i da ti pruži nešto zauzvrat. Na primer, da ti postane dečko, pravi dečko, a ne da te zove samo kada je on u minus fazi. I to je on, manipulator kome je jedino stalo da ima nekog u koga može imati poverenja, a ne mora ništa da daje. Baš to, on tebe ne voli i ne želi da mu budeš devojka. On želi samo da te uvek ima tu pored sebe kad njemu nešto treba. On je to što jeste, dakle, sve zavisi od tebe.

Mnogi se čude i zgroze kada čuju da neko vara ili je ljubavnica, a zapravo je to u ljudskoj civilizaciji isto toliko dugo kao i sam brak. Uvek će biti preljubnika i ljubavnika, a jasno je da se upuštaju u takav odnos samo zato jer žele intimne odnose,a ne ljubav. Zato tu i nema žrtve, osim ako muškarac ne laže da je slobodan, pa se kasnije ispostavi suprotno. Obmana je jedno, a drugo je kada neko zna ko je zauzet a ko ne i uđe u takav odnos. Onda morate biti spremne na sve što to i nosi.

par, Brak, Terapija, Bračna terapija, Psihoterapeut
foto: Profimedia

U nekim situacijama isključi srce, uključi mozak. Ili ćeš uživati u strastvenoj i tajnoj vezi ili ćeš zauvek patiti jer si druga solucija. Treće nema. Zapravo treće ima, ne ulazi u vezu sa oženjenim.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.