POPA OSTAVILA POPADIJA, A ON MUVA ŽENE U PAROHIJI: Beograđankama stigle VRUĆE FOTKE od SVEŠTENIKA, na Boga ne misli
Foto: Profimedia

milica opasnica

POPA OSTAVILA POPADIJA, A ON MUVA ŽENE U PAROHIJI: Beograđankama stigle VRUĆE FOTKE od SVEŠTENIKA, na Boga ne misli

Nakon što ga je žena ostavila, pop je rešio da napravi veliki korak, a taj korak ga je skupo koštao...

Objavljeno: 18:12h
Milica Stanimirović

Ko je i šta je POP u Srbiji? Pored toga što je to nadimak svih likova koji studiraju Pravoslavni Bogoslovski fakultet, pop je i jedini čovek koji peva na sahrani. Počela sam duhovito, ne samo zato što valjam izuzetne fazone i fore, nego jer mi je u svoj ovoj muci to najlakše.

Verujem da svaki dom u Srbiji u kom se neguje prava srpska pravoslavna hrišćanska vera ima svog popa, koji je tu obično samo kada treba da se osvešta vodica i to je sasvim ok, to je njegov posao isto kao što je moj da sad pišem o njima. U mojoj kući pop se uvek poštovao, a njegova reč je bila svetinja, a nekako sam i ja tako učena, da ih poštujem iako sama nisam preveliki vernik. Popu se ljubila ruka i pažljivo slušala svaka reč, iako 90% onoga što sam čula nisam imala pojma šta znači.

Kolač, Slava, Krst
foto: Zorana Jevtić

Tako su me učili moji roditelji, a tako su njih učili njihovi. Svaki pop je u svojoj parohiji nešto sveto, direktna veza sa Bogom, pa čak i kada se taj isti Bog svaki dan po ceo dan psuje u kući. Znate svi one naše divne i tradicionalne psovke koje se prenose s kolena na koleno.

Pop je direktna veza sa Bogom, da, istim onim Bogom čije ime koristimo samo kada želimo da ga optužimo za nešto, kada nam je loše, kao i kada čekamo nešto btno, a samo on može da ubrza proces. Pop je pop, sve dok ne napravi nešto što našoj pravoj pravoslavnoj zajednici ne naruši mir. Moram priznati, popovi me u poslednje vreme iznenađuju, budući da sve više podsećaju na ljude (oni to zapravo i jesu), a ne onu direktnu vezu sa Bogom koju toliko vekova želimo da imamo.

telefon
foto: Profimedia

Čula sam jednu priču koja me je prvo šokirala, onda me je nasmejala, a onda naljutila, toliko emocija sam izmenjala i to sve zbog jednog beogradskog popa. Pope, pope, iz glave mi danima ne izlaziš!

SVETI VODICU PA POŠALJE VRUĆU FOTKICU

Naime, od jednih poznanika sam saznala da je jednog popa koji ima dobru parohiju u Beogradu, ostavila popadija, te da je on često utučen zbog toga. Čovek od krvi i mesa, naravno da će ga tako nešto boleti. Međutim, ono što je zanimljivo je da pop voli da govori domaćicama čije kuće posećuje da bi im svetio vodicu, sve svoje probleme. Voli i da se hvali. Voli i da pohvali, pogotovo ako domaćica dobro izgleda.

Žena, Tuga, Adelin sindrom, Telefon, Mobilni, Zabrinutost
foto: Profimedia

Pop je dugo svetio vodicu jednoj porodici, ali nije imao ispade, sve dok ga popadija nije ostavila. Onda je pop rešio da krene korak dalje, pa da ženi čija je kuća pošalje kasno u noć par poruka, čisto da pita kako su i šta rade, ali i da joj pokaže da je i on dobro, budući da se brčka u bazenu. Verujem da se žena frapirala kad je videla golog popa, te je odmah sve to pokazala svom mužu.

Kako su i rekli, muž nije ljubomorisao, a ova situacija mu je bila jako smešna. Pop nije odustajao, znao je još par puta da pošalje intimnije poruke i fotografije toj ženi i to uvek uveče, a ona je sve to pokazivala svom mužu. Kada mu je rekla da joj smeta što to šalje, on se nadurio, pa je krenuo redom da se žali, kako on nije to tako mislio. Iskreno, ne znam da li bih volela ijednog popa da vidim bez mantije u svom inboksu.

Milica Opasnica
foto: Profimedia

Klupko je počelo da se obmotava kada su se komšinice u toj parohiji sastale. Popa je svima slao "noćne porukice", a znao je i da se žali nad svojom teškom sudbinom, kao i da pokaže kako se trudi da živi lepo.

VINO, PARE I KULTURA

Kažu da je taj pop drug svih imućnih ljudi iz parohije, obožava taj lajfstajl iako bi morao da živi skromnije, bar kako vera nalaže. Voli i da popije dobro vino, pogotovo u kućama bogataša gde je došao da sveti vodicu, pa se često desi da ostane i duže nego obično, a onda i da uzme telefon u ruke i počne da šalje seksi selfije, kao i fotografije sa putovanja. Neki balans mora da se napravi, ne sme da ispadne paćenik. Rekoše mi i da je izuzetno fin i kulturan, ali da ne odaje utisak dobrog čoveka, sa čime se moram složiti budući da znam da muva žene čiju je decu krstio.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Rekli bi ljudi, pa on je čovek od "krvi i mesa" i to je apsolutno istina. Pop je Božije stvorenje, kao i svi mi, ali nije baš profesionalan u svemu ovome. To je isto kao i kada je "Glovo dostavljač" iskoristio podatke od one žene i slao joj poruke. Dakle, nije profesionalno. Isto tako, popa puštate u kuću, da obavi svetu radnju i produhovi celu porodicu, a on uzme telefon i počne da šalje poruke tuđoj ženi. Ej i decu im je krstio! Ali on je samo čovek, od krvi i mesa...Aha!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.