JEDNA IZ MUKE DAVI, A DRUGA BIJE I KUVA GRAŠAK: Kad žene poznatih ĆUTE O NASILJU i govore o IDEALNOJ PORODICI!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

milica opasnica

JEDNA IZ MUKE DAVI, A DRUGA BIJE I KUVA GRAŠAK: Kad žene poznatih ĆUTE O NASILJU i govore o IDEALNOJ PORODICI!

Nasilje je veliki problem u Srbiji, kada je reč o ovoj temi najčešće se govori o nasilju nad ženama a muškarcima kao nasilnicima, međutim, u našoj zemlji je u porastu i nasilje koje čini ženska ruka

Objavljeno:

- Do svađe je došlo jer nisam legao pored Marije da je uspavam, bila je u bolovima, nisam je smirio i utešio. Možda je iz muke uradila to, u afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio, tu sam sve vreme. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici - počeo je Marko Bulat svoju tešku životnu ispovest i to na nacionalnoj frekvenciji. Otvoreno je govorio o svemu što se desilo pre par dana dok je ispred njega stajao razapeti Isus na stolu.

Poprilično potresno, moram priznati, posebno jer je posle toga rekao da voli svoju ženu jer je majka njihove dece. Eh, ko da čujem one mučne žene koje opravdavaju svoje muževe nasilnike nakon što su jedva ostale žive od prebijanja.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragan Kadić

Bulatovi odavno već važe za kontroverzni bračni par, čiji životi, iako teže ka tome, nisu baš po hrišćanskim tj. pravoslavnim pravilima. Silna hapšenja zbog droge koja je sasvim slučajno pronađena u torbicama Marije Bulat mi ne govore previše o pravoslavlju, ali mi govore o životnim navikama koje su očigledno previše za ovu ženu.

Kako su neki izvori za medije govorili, njima odavno u braku ne štima, pa ih često čuju kako se svađaju, vređaju... Ništa novo u tradicionalnoj srpskoj porodici.

Marko Bulat
foto: Damir Dervišagić

Marko je rekao da ga je njegova žena iz muke davila, a mene samo zanima kakve? Svi znamo da se ona odavno bori sa određenim zdravstvenim problemima, a isto tako znamo i da su ostale krize jako teške... Međutim, Marija govori da nije ona ta koja je vršila nasilje, već on, te da ima opekotine i modrice po telu, ali ne želi da ga prijavi kao što je on nju.

Zašto crna Marija? Ko se bije taj se voli i nema drukanja?

Ovaj slučaj je izazvao burne reakcije javnosti, ali se svi slažu u jednom - ovaj par je poprilično destruktivan.

Nasilje je veliki problem u Srbiji, a kada je reč o ovoj temi najčešće se govori o nasilju nad ženama a muškarcima kao nasilnicima, međutim, u našoj zemlji je u porastu i nasilje koje čini ženska ruka.

Čitala sam da neretko iza žene koja je postala nasilna ili napravila neki ispad (kao Marija npr.), postoji višemesečna ili višegodišnja istorija njenog maltretiranja koje ne mora da bude samo fizičko. Psihičko zlostavljanje ostavlja mnogo veće posledice jer ono trajno menja osobu, to su žene koje žive u strahu, tako da mi ni Bulat nije baš neka cvećka.

Dok se ne utvrdi ko je koga tu maltretirao prvi, a ko drugi kao i da li je davljenje bilo iz muke ili joj je slučajno dospeo u ruke, ovaj slučaj ću posmatrati kao slučaj gde dve odrasle i zrele osobe žele da svoj život dovedu u red tako što će na silu ostati u braku ili održati dobar imidž iskrenog pravoslavca.

ČEDINA ŽENA KUVA GRAŠAK DOK JOJ RUSI SMEŠTAJU AFERU

Pre par dana smo mogli da čujemo i da su Čeda i Jelena Jovanović napravili opštu frku, posvađali se i potukli, mada je kasnije gospođa rekla da od toga nije bilo ništa i da sprema grašak. Možda je svađa bila i zbog graška, ako je bio bez mesa, a Čeda je želeo nešto masnije.

Jelena Jovanović, Čeda Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Njegova supruga je optužila i Ruse da joj nameštaju aferu, a nakon što su dali izjave u policiji uhvaćeni su u provodu koji je bio poprilično razuzdan, kako zbog izgleda Čedine žene koja je želela da zasija u jeku skandala, tako i zbog fotografija strastvenih poljubaca koji je ovaj par razmenjivao u javnosti sa željom da POKAŽE LJUBAV. Svaka reklama je dobra reklama, čak i ona baš baš loša.

Čeda Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Ko se bije taj se voli je verovatno izmislio je neki pacifista, kao način da zaustavi nasilje izazvano tenzijom među polovima, ali mi više vuče na OMILJENU REČENICU u svakom sado-mazo odnosu. Možda ljudi jednostavno uživaju u svemu ovome?

Kako sam mogla pročitati incident je prijavila Jovanovićeva tašta Gordana, a Čeda je priznao da se potukao sa Jelenom, kao i da je on za sve kriv, a da je ona divna supruga. Ponovo predivno, tašta prijavila, Čeda priznao, a Jelena negirala. Ponovo porodica nije složna, pa sve ovo liči na cirkus.

I sada kad malo bolje razmislim, njihovoj deci je najteže. Bulatovi ili Jovaovići, svejedno je, obe porodice imaju potomke o kojima izgleda ne razmišljaju previše, budući da dozvoljavaju ovakve stvari sebi. Konflikti u svakoj porodici su normalna pojava. Međutim, u dezintegrisanim porodicama oni se ne razrešavaju i ne prevazilaze već postaju ,,hroničan” problem. Članovi porodice ona postaju mafijaši u sopstvenim kućama, pa probleme rešavaju na krvnički način.

A ako već dođe do tuče, nemojte biti dvolični pa glumiti da se ništa nije desilo i da su svi mili i dobri. Tako odmažete žrtvama koje godinama trpe nasilje jer se boje da prijave. Ako si već PRIJAVIO/LA izdrži do kraja, istraj i dokaži da nasilje nije rešenje.

Ljudi, volite se, prestanite da se bijete. Žene, prestanite da glumite krimi džimi batice, već pokušajte da sredite svoje probleme na drugačiji, mirniji način. Gledajte sa sačuvate svoju psihu, kao i da poštedite sebe i svoju decu dodatnog stresa. Muškarci, molim vas, nemojte uzvraćati ženama ako vas fizički napadnu, a isto tako nemojte ni da trpite nasilje. Uvek prijavite makar i ako vam to smeštaju Rusi.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.