PRIVODIMO KRAJU JOŠ JEDNU KULINARSKU NEDELJU: Danas za vas kuva porodica Zarić
Foto: KURIR TELEVIZIJA

majke i snajke

PRIVODIMO KRAJU JOŠ JEDNU KULINARSKU NEDELJU: Danas za vas kuva porodica Zarić

Privodimo kraju još jednu kulinarsku nedelju. Došli smo do 30. epizode nove sezone najzabavnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke", a danas će nam se predstaviti porodica Zarić.

Objavljeno:

Aiša i Stefan su u braku dve godine. Zanimljivo je to da je Aiša upoznala Milenu pre Stefana na letovanju, dok je njega nešto kasnije u Beogradu. Stefan je zaposlen, a u slobodno vreme trenira karate. Veliki je gurman, obožava da jede, ali ne ume i ne voli da kuva. Milena je trgovac po zanimanju, voli da kuva i često sa Aišom eksperimentiše u kuhinji. Ljubitelj je dugih šetnji, a najveća želja joj je da se što pre ostvari u ulozi bake.

Majka i snajka pripremaće zapečenu piletinu u bešamel sosu i valdorf salatu. Pred Milenom i Aišom je zanimljiv specijalitet, a da li je lak za pripremu saznajte danas od 18 časova.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i Snajke
foto: Promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE

Majke i Snajke
foto: Promo

Bonus video:

00:46

U današnjoj epizodi Majke i snajke upoznaćemo porodicu Maksić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.