ARSIĆI UIGRANI U KUHINJI: Snajka raspametila šarmom, majka kulinarskim umećem
Foto: Promo

promo

ARSIĆI UIGRANI U KUHINJI: Snajka raspametila šarmom, majka kulinarskim umećem

Gledajte najzabavniji kulinarski šou-program danas od 18 časova, a nedeljnog pobednika saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se

Objavljeno:

U najpoznatijoj kuhinji u Srbiji svoje kulinarske veštine danas će pokazati Arsići. Jelena i Željko su se upoznali u Željkovom foto studiju. Jelena je posećivala njegov studio, a kako kažu ljubav se desila na prvi pogled. Željko je po zanimanju fotograf, njegova supruga Jelena obožava da se slika, a ne krije da ga je upravo svojim šarmom i osvojila. Majka Snežana se profesionalno bavi kuvanjem i kulinarstvo je njena najveća ljubav. Željko najviše voli da jede Jelenin pasulj sa suvim mesom, dok su mu mamine sarme omiljene. Nema sumnje da se od današnje epizode očekuje mnogo s tim da je majka profesionalni kuvar, a snajka veoma šarmantna i harizmatična.

Gledajte najzabavniji kulinarski šou-program danas od 18 časova, a nedeljnog pobednika saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

1 / 2 Foto: Promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.