SIN NEBOJŠA SIGURAN U POBEDU, MAJKA I SNAJKA NA VISINI ZADATKA: Gledajte danas od 18 časova na Kurir televiziji
Foto: Promo

majke i snajke

SIN NEBOJŠA SIGURAN U POBEDU, MAJKA I SNAJKA NA VISINI ZADATKA: Gledajte danas od 18 časova na Kurir televiziji

Nova epizoda

Objavljeno: 13:38h

U današnjoj, 27. epizodi, svoje kulinarske veštine predstaviće porodica Ribić iz Beograda.

Vanja je po zanimanju zdravstveni radnik. Voli da putuje, u slobodno vreme uživa u čitanju knjiga, a najviše voli slobodnu psihologiju. U kuhinji se dobro snalazi, najčešće pravi jela od testa, a pravi je ekspert za kiflice i pite. Nebojša radi u agenciji za registraciju vozila, obožava sport i uživa u dugim šetnjama. Suprugu je upoznao na proslavi zajedničkih rođaka, a pri prvom susretu se rodila i ljubav. Majka Ilinka je penzioner, ljubitelj je tradicionalne kuhinje i najčešće sprema domaća jela. Smiruje je šetnja pored vode te često vreme provodi na Adi. Sin Nebojša veruje u pobedu majke Ilinke i supruge Vanje jer, kako kaže, svakodnevno uživa u njihovim specijalitetima i siguran je u njihovo umeće. Da li su majka i snajka bile na visini zadatka i ispunile njegova očekivanja saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu u 17.10 časova.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Majke i snajke
foto: Promo

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE

Majke i snajke
foto: Promo

Bonus video:

50:07

MAJKE I SNAJKE S03EP26

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.