NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA U MAJKAMA I SNAJKAMA: Upoznali se u avionu, a sada su u braku 5 godina
Foto: promo

majke i snajke

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA U MAJKAMA I SNAJKAMA: Upoznali se u avionu, a sada su u braku 5 godina

U današnjoj epizodi najpopularnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" upoznaćemo porodicu Maksić, koju čine majka Ljubica, snajka Tijana i sin Nemanja.

Objavljeno:

Nemanja je rođeni Beograđanin, ali je jedno vreme živeo u Čikagu. U Srbiju se ponovo vratio pre šest godina. Bavi se prodajom nekretnina, voli da igra i prati košarku. Tijana i Nemanja su se upoznali na letu za Čikago, a u braku su 5 godina. Tijana ističe za svog supruga da je veliki gurman, a svekrva joj mnogo pomaže da savlada kuvanje i zadovolji Nemanjine kriterijume. Obožavaju prirodu i svaki slobodan trenutak koriste da idu na planinarenje ili kampovanje. Ljubica je penzionerka, ima veoma blizak i otvoren odnos sa snajkom.

Majka i snajka dobile su zadatak da pripreme punjenu rolovanu piletinu i spanać, a kako su se snašle u Sekinoj i Rašinoj kuhinje pogledajte danas u 18 časova na Kurir televiziji.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke
foto: promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE

Majke i snajke
foto: promo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.