BANE SA ŽENOM SA NESTRPLJENJEM ISČEKUJE VEST O TRUDNOĆI A ONDA SE OGLASILA ONA: Bivša devojka sa BEBOM u naručju!
Foto: Printscreen Instagram

opa

BANE SA ŽENOM SA NESTRPLJENJEM ISČEKUJE VEST O TRUDNOĆI A ONDA SE OGLASILA ONA: Bivša devojka sa BEBOM u naručju!

Trudna Tihana Lazović - vest je koja se godinama unazad nestrpljivo iščekuje

Objavljeno:

Da je trudna Tihana Lazović govorkalo se na početku veze hrvatske umetnice i Baneta Trifunovića. Tada su to bile samo spekulacije koje, na svu sreću, nisu mnogo uticale na glumački par.

Naprotiv, interesovanje za njihovu vezu i potreba oboje da intimu sakriju dodatno ih je učvrstila i odnos poboljšala, što je doveo do toga da jedno drugom osim ljubavnici postanu i najbolji prijatelji, rame za plakanje pa i najveća podrška. Korak po korak Tihana i Bane shvatili su da ih jedino daljina razdvaja, ona je tada živela u Zagrebu, on u Beogradu, stoga su sve svoje napore uložili da taj nedostatak nadomeste.

U neko doba, a u ime najboljeg rešenja za svoje probleme, otpočeli su zajednički život. Atraktivna Hrvatica preselila se u srpsku prestonicu, a ljubav dvoje umetnika iz dana u dan je rasla i naposletku dovela do braka.

Iako se nisu odmah odlučili da stanu na ludi kamen, tri godine su se zabavljali, vest da je trudna Tihana Lazović stalno je bila u fokusu očekivanja fanova glumačkog para, što se ni po venčanju nije mnogo promenilo. Dok mnogi iščekuju da čuju to "trudna Tihana Lazović", Bane ponajviše, njegova bivša izabranica Aleksandra Duende pohvalila se lepim vestima na tu temu.

Naime, Aleksandra se pre nekoliko meseci porodila i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Oliver. Ne sumnjamo da je Bane čestitao, budući da su nakon kraha emotivne veze ostali prijatelji.

Bonus video:

00:35

BANE TRIFUNOVIĆ PROČITAO GOVOR MIRE BANJAC: Feđa, hvala ti što si nas pustio u svoje društvo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.