FOTKA OSVANULA U NEMAČKIM MEDIJIMA! Dragana UHVAĆENA u NEVIĐENOM izdanju: Svi gledaju kako izgleda, ŠTA JE BRE OVO?
Foto: printscreen

promena!

FOTKA OSVANULA U NEMAČKIM MEDIJIMA! Dragana UHVAĆENA u NEVIĐENOM izdanju: Svi gledaju kako izgleda, ŠTA JE BRE OVO?

Nikada je nismo videli ovakvu!

Objavljeno: 17:57h

Izgled Dragane Mirković sa popularnog festivala izazvao je veliku pažnju kako svih prisutnih tako i nemačkih medija

Nakon duge pauze izazvane pandemijom koronavirusa, proteklog vikenda otvoren je ovogodišnji Oktobarfest u bavarskoj prestonici te okupio brojne posetioce koji osim u piću i hrani uživaju i u veoma dobroj i pozitivnoj atmosferi. Najveći festival piva na svetu privukao je i našu pevačku divu, a izgled Dragane Mirković na ovom spektakularnom događaju nikoga nije ostavio ravnodušnim.

U više navrata imali smo prilike da vidimo kako Dragana izgleda u srpskoj narodnoj nošnji, a da joj stajling u duhu nemačke tradicije takođe odlično stoji, uverili nas je najnovijom fotografijom sa pomenutog festivala.

Naime, pevačica je pozirala sa velikom kriglom piva i širokim osmehom koji svedoči da se u veseloj festivalskoj atmosferi i te kako dobro provodi.

Pevačica inače redovno posećuje Oktobarfest u društvu supruga Tonija i prijatelja, a ove godine sa njom je i ćerka Manuela koja je takođe objavila fotografiju iz Minhena nastalu pored mnoštvo liciderskih srca, jednog od simbola ovog čuvenog festivala, koji svake godine okupi više od šest miliona ljudi.

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:11

Evo kako se provodi Dragana Mirković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.