IGOR JURIĆ O OVOME NE ZNA NIŠTA: Isplivale LJUBAVNE PORUKE Milene Popović...
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

iznenada

IGOR JURIĆ O OVOME NE ZNA NIŠTA: Isplivale LJUBAVNE PORUKE Milene Popović...

Romantična poruka, kome su upućena srca na prozoru

Objavljeno:

Srpska političarka i narodna poslanica u Skupštini Srbije, je široj javnosti postala poznata nakon što je izvršen atentat na njenog partnera, nevenčanog supruga Olivera Ivanovića sa kojim iz veze ima sina Bogdana.

Iako je trenutno angažovana u politici, Milena je završila istoriju umetnosti, a upisala je i doktorske studije na Megatrend Univerzitetu.

Milena Popović
foto: instagram/printscreen

Iako je na doktorskim studijama, ona predaje na Univerzitetu u Prištini, a radila je u kabinetu premijera u sektoru za kulturu.

Iako je od tragične smrti njenog partnera prošlo četiri godine, ona svojim privatnim životom intrigira javnost, posebno od kada je objavila na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju sa svojim novim izabranikom Igore Jurićem, sa kojim je otpočela zajednički život u Novom Sadu u neposrednoj blizini Spensa.

Iako je nakon postavljene zajedničke fotografije naišla na pozitivne, ali i negativne komentare, ubrzo je obrisala svoju objavu. Iako je par dugo krio svoju vezu od očiju javnosti, pojavljivali su se zajedno na društvenim događajima.

1 / 5 Foto: Instagram

Milena je jednom prilikom izjavila da su njen sin Bodgdan i Igoreva ćerka od početka znali za njihu vezu i da su se slagali sa istom. Pa, tako provode zajedničko vreme odlazeći na porodične ručkove.

Svojim objavama na gorepomenutoj mreži intrigira javnost, pa je tako bilo i ovoga puta, sa fotografijom koja simbolizuje ljubav i zaljubljenost. Poput devojčice, slika srca na zamagljenom prozoru na kojem se slivaju kišne kapljice.

Da li je ta poruka upućena njenom izabraniku Igoru Juriću?

Milena Popović
foto: Instgram printscreen

Romantičan i nežan gest koji je političarka napravila i podelila sa svojim pratiocima.

Bonus video:

01:51

MILENA POPOVIĆ: Važno mi je da pročitam imena Oliverovih ubica i nalogodavaca! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.