OVO JE SESTRA BLIZNAKINJA KRISTIJANA! RODILA SE KAO MUŠKO, A ONDA JE PROMENILA POL: Šok otkriće, svi je DOBRO ZNATE
Foto: Zorana Jevtić

šok

OVO JE SESTRA BLIZNAKINJA KRISTIJANA! RODILA SE KAO MUŠKO, A ONDA JE PROMENILA POL: Šok otkriće, svi je DOBRO ZNATE

Bićete jako iznenađeni!

Objavljeno: 20:52h

Rijaliti učesnik i bivši robijaš Kristijan Golubović u rijalitiju "Zadruga" prevario je tadašnju suprugu Ivanu sa 28 godina mlađom Kristinom Spalević.

Po izlasku iz Bele kuće njih dvoje su nastavili vezu, a sada čekaju njihovo prvo dete.

Pred njegov ulazak u Zadrugu 6 su se i verili i najavili veliku svadbu koja bi kako se spekuliše trebalo da se odigra baš u rijalitiju.

O Kristijanovom životu mnogo toga se zna, pa su često mediji pisali o njegovom nasjtarijem sinu Lazaru, ćerki Veri koju je dobio sa suprugom Ivanom ali i o rođenoj sestri Dunji koju smo samo jednom prilikom mogli da vidimo u medijima i to kao njegovu podršku.

Kristijan sam svojom pojavom i životom privlači masu ali i neverovatnim smislom za humor.

Slobodan Katanić Barbika iz Bajine Bašte prvi put se pojavio na audiciji za Zvezde Granda 2003. godine, i tada je privukao veliku pažnju javnosti. Oduvek se osećao kao žena, ali je imao veliku želju da ide do kraja i postane žensko u potpunosti.

Ipak, Slobodan je potom promenio svoje ime i 2010. godine se ponovo pojavio na istoimenoj audiciji pod imenom Sanja.

Barbike već duži vremenski period nema u medijima a sada je vaskrsla na društvenoj mreži Instagram zahvaljujući rijaliti učesniku Kristijanu Goluboviću. On je u prošloj Zadruzi napravio šou prerušivši se u žensko pa su korisnici ove mreže već našli poređenje između njega i čuvene Barbike.

Da izuzetno liče po crtama lica i oboje imaju karakterističan nos pa su skoro ko bliznakinje, možete pogledati na fotografiji ispod teksta.

Bonus video:

05:40

Kristijan Golubović stigao u Zadrugu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.