"NEĆU POKLONE, HOĆU LJUBAV!" PROBLEMI U BRAKU MIRKE I VUJADINA UGLEDALI SVETLOST DANA: "Dolazi kasno kući..."
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Zorana Jevtić

iskrena

"NEĆU POKLONE, HOĆU LJUBAV!" PROBLEMI U BRAKU MIRKE I VUJADINA UGLEDALI SVETLOST DANA: "Dolazi kasno kući..."

Problemi u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića isplivali na površinu

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su više od deset godina, a njihovo poznanstvo datira još od najranijeg detinjstva.

Vezu su otpočeli 2009. godine, kada su oboje bili vrlo mladi, a iz velike ljubavi imaju četvoro dece. Prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić

Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika.

Porodični odnosi kao i problemi u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama intrigiraju javnost.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Da u njihovom odnosu nije sve idealno često je tema portala, a sada je glumica otvorila dušu i iznela najnovije detalje te progovorila o promenama koje očekuje u porodičnom domu.

- Ko je više sa decom u toku tog dana on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja. Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. E sad, s obzirom na to da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično! Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, da li će se ta uloga u kući promeniti - rekla je Mirka za "Blic", pa se osvrnula na Vujadinovu tetovažu na grudima koju je uradio kako bi svojoj voljenoj dokazao ljubav:

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Printscreen

- Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to - istakla je glumica za pomenuti list.

Takođe, Mirka je sinoć u Ami G Show-u iskreno odgovorila na pitanje koji je Vujadinov najjadniji izgovor.

Glumica je istakla da ih ima mnogo. A uglavnom ih fudbaler koristi kada dođe kući u "zlo doba", dok kaže da ide samo na piće.

Uostalom, pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.