ZATAŠKANO JE BILO DA NE IZAĐE U JAVNOST! Priča se da je fudbaler NEVERAN, sa OVOM PEVAČICOM je bio JAKO BLIZAK!
Foto: Printscreen/Instagram

auuuu

ZATAŠKANO JE BILO DA NE IZAĐE U JAVNOST! Priča se da je fudbaler NEVERAN, sa OVOM PEVAČICOM je bio JAKO BLIZAK!

Niste znali!

Objavljeno:

Ne prođe ni mesec dana da problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević nisu tema portala. Nevenčani supružnici, koji u zajednici žive već 11 godina, pogodni su za medijske spekulacije, a sve zahvaljujući fudbaleru koji se ne smiruje.

Jedno vreme se čak tvrdilo i da je glumici bio neveran, čemu su svedočile fotografije, a što je dodatno potpirivalo gradske priče da u njihovom odnosu nije sve idealno. Problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević često su tema javnosti i zbog fudbalerovog neveštog baratanja društvenim mrežama. Njegova poslednja objava posebno je uzdrmala je javnost, a sve zbog toga što se veruje da ju je lepšoj polovini uputio.

- Nekada moraš uraditi ono što je najbolje za tebe i tvoj život, a ne ono što je najbolje za sve ostale - napisao je Vujadin na "Instagramu", što su mnogi protumačili kao posledicu svih odricanja koje je zbog karijere, pa samim tim i izdržavanja porodice morao da načini.

Vujadin Savić i Milena Ćeranić jednom prilikom pojavili su se zajedno na proslavi Šabanovog unuka, fudbalera Luke Adžića, upriličenoj tada povodom potpisivanja ugovora sa belgijskim Anderlehtom.

Bivši napadač Crvene zvezde pozvao je na žurku i pevačicu ne sluteći da će ona doći u društvu Vujadina Savića.

Vujadin Savić
foto: Printscreen/Instagram/savicvujadin

- Milena i Vujadin nisu se razdvajali tokom večeri, a kada je ona uzela mikrofon i zapevala, neki gosti pokušali su to da snime telefonom kako bi slike okačili na društvene mreže.

Ali, videvši to, Vujadin je rekao da njega niko ne snima, jer će ga Mirka ubiti, a ond aje i Milena izdramila tražeći da gosti sklone telefone - pričao je izvor sa lica mesta.

U nastavku izlaganja onoga što je video, izvor sa lica mesta je dodao:

- Te večeri, pevali su i Šaban i Ilda, ali nisu govorili gostima da im smeta kad ih slikaju. Zato je svima izgledalo kao da Vujadin i Milena nešto kriju, pogotovu što on nije došao sa ženom Mirkom Vasiljević.

Inače, Vujadin je bio čest gost na Mileninim nastupima, što dodatno priču čini zanimljivom. Milena nije odgovarala tada na ovakve navode ali ni Vujadin nije hteo da razjasni prirodu njihovog odnosa, i obrazložio je sve na sledeći način:

- Neću ništa da komentarišem, rekao je Vujadin, a na pitanje da li su prijatelji ili tu ima nešto više, on insinuacije nije ni potvrdio, ali ni demantovao.

- Neću ništa da komentarišem na tu temu. Možemo da pričamo samo o sportu - bio je kratak Vujadin.

Inače, Milena je raskinula dugogodišnju tajnu vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem, pa sada nesmetano može da provodi vreme sa kim hoće.

Za razliku od Vujadina, ona nije u braku.

Mirka i Vujadin na brojne medijske navode nikada se nisu mnogo obazirali, već im je glavna preokupacija bilo prilagođavanje na život u inostranstvu sa naslednicima, kojih danas imaju četvoro, a šta se zaista dešava iza njihova četiri zida samo oni znaju.

1 / 8 Foto: Marko Arsić

Bonus video:

01:15

MIRKA VASILJEVIĆ ODNOSU SA VUJADINOM: Trudimo se da nam tepih bude ravan, samo mi znamo KAKO nam je! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.