PROBLEMI U BRAKU DUGO SU TEMA! VUJADIN REKAO KRAJ! PROMENA U ODNOSU: Neočekivana odluka iznenadila porodicu!
Foto: Damir Dervišagić

ne smiruje se!

PROBLEMI U BRAKU DUGO SU TEMA! VUJADIN REKAO KRAJ! PROMENA U ODNOSU: Neočekivana odluka iznenadila porodicu!

Problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević isplivali na površinu

Objavljeno: 08:08h

Ne prođe ni mesec dana da problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević nisu tema portala. Nevenčani supružnici, koji u zajednici žive već 11 godina, pogodni su za medijske spekulacije, a sve zahvaljujući fudbaleru koji se ne smiruje.

Jedno vreme se čak tvrdilo i da je glumici bio neveran, čemu su svedočile fotografije, a što je dodatno potpirivalo gradske priče da u njihovom odnosu nije sve idealno. Problemi u braku Vujadina Savića i Mirke Vasiljević često su tema javnosti i zbog fudbalerovog neveštog baratanja društvenim mrežama. Njegova poslednja objava posebno je uzdrmala je javnost, a sve zbog toga što se veruje da ju je lepšoj polovini uputio.

- Nekada moraš uraditi ono što je najbolje za tebe i tvoj život, a ne ono što je najbolje za sve ostale - napisao je Vujadin na "Instagramu", što su mnogi protumačili kao posledicu svih odricanja koje je zbog karijere, pa samim tim i izdržavanja porodice morao da načini.

Mirka i Vujadin na brojne medijske navode nikada se nisu mnogo obazirali, već im je glavna preokupacija bilo prilagođavanje na život u inostranstvu sa naslednicima, kojih danas imaju četvoro, a šta se zaista dešava iza njihova četiri zida samo oni znaju.

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.