"VOLI SAMO U GU*U, KUPIO MI JE VIBRATOR DA I JA NJEGA!" Bivša devojka Vladimira Tomovića otkrila BIZARNE DETALJE
Foto: Printscreen/ Instagram/ vladelije

kakav haos!

"VOLI SAMO U GU*U, KUPIO MI JE VIBRATOR DA I JA NJEGA!" Bivša devojka Vladimira Tomovića otkrila BIZARNE DETALJE

Pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno...

Objavljeno: 12:40h

Vladimir Tomović poznat je kao osoba koja je dosta u rijalitijima ulazi u konflikte, a malo ko zna da je on i ranije bio poznat policiji.

Pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću.

On je 2012. godine napao decu iz Hrvatske, inače članove izviđačke sekcije koji su bili u poseti Baru. Naredio im je da sklone hrvatsku zastavu, što su oni i uradili, a zatim je rekao da će iz pobiti ako budu ponovo podizali obeležje hrvatske države.

"Viši sud je nesumnjivo utvrdio sve činjenice, Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača.

1 / 10 Foto: Sonja Spasić

Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zmotala je. Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio. Pre ste ratovali s nama, a sad ste došli da vijorite zastavama, nemojte da vidnim više nijednu hrvatsku zastavu sve ću vas pobiti", navodi se u presudi Apelacionog suda.

Da mu nasilje nije strano potvrdila je i njegova bivša devojka.

"To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega. Odmah ću reći da s*ks nismo imali jer on voli samo u guzu. U početku sam mislila da se zeza, ali Vladimir mi je objasnio da to kod njega tako ide. Pre braka ne želi normalan seks, a pošto ja nisam htela tako, nismo ni imali seks", istakla je Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica "Parova".

Vladimir Tomović, Slađana Petrušić
foto: Printscreen Youtube

"Iskreno, ne verujem da je imao seks sa Stanijom, bar ne normalan. On je meni govorio da je ona ženska stvar svetinja i da se ne dira pre braka. Guza može... On je meni kupio nekoliko vibratora i govorio da bi voleo da ja njemu to radim. Bila sam šokirana", dodala je Slađana.

Bonus video:

10:47

Intervju Vladimir Tomović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.