ESPRESO SAZNAJE! NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILJANI KULIĆ: Kulići van sebe od sreće, vrše se PRIPREME, dešava se DANAS
Foto: Damir Dervišagić

konačno!

ESPRESO SAZNAJE! NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILJANI KULIĆ: Kulići van sebe od sreće, vrše se PRIPREME, dešava se DANAS

Konačno imaju osmeh na licu!

Objavljeno: 12:06h

Zdravstveno stanje Miljane Kulić bilo je pod budnim okom lekara Kliničkog centra Srbije koji je nisu puštaju na kućno lečenje zbog straha od mogućih komplikacija.

U Beogradu su se nekoliko dana nalazili i Kulićkina majka Marija i partner Nenad Macanović Bebica, koji su sve vreme bili uz Milajnu koja je na bolničko lečenje iz Niša u Beograd dovedena 6. avgusta.

Espreso je ekskluzivno saznao od izvora bliskog ovoj porodici da je Miljana prebrodila težak životni period, uspešno se oporavila i izlazi danas iz bolnice.

Tragom te informacije pozvali smo Mariju Kulić koja nam je potvrdila saznanja i upitali je i da li možemo sada Miljanu očekivati kao učesnicu u Zadruzi 6.

- Tačno je, Miljana se oporavila i danas bi trebalo da izađe iz bolnice. Jako sam srećna i radosna, brigi i mukama je konačno doašo kraj. Neće ulaziti sada u Zadrugu, videćemo za kasnije - rekla je za Espreso Marija Kulić

Podsetimo, nekadašnja rijaliti učesnica Miljana Kulić operisala je želudac u Turskoj kako bi što pre smršala, a pre dva meseca je otkrila da je za sedam dana izgubila 13 kilograma. Nakon operacije Marija Kulić je tada otkrila kako je sve prošlo.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane. Hvala", poručila je tada Marija

1 / 7 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.