ČETVORO DECE A NE ZNA SE KOJE JE LEPŠE! SIN MIRKE I VUJADINA JE KAO MALI KEN: Opasan šmeker sa očima BOJE KESTENA!
Foto: Sonja Spasić

svaka čast

ČETVORO DECE A NE ZNA SE KOJE JE LEPŠE! SIN MIRKE I VUJADINA JE KAO MALI KEN: Opasan šmeker sa očima BOJE KESTENA!

Sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević pravo je blago svoje porodice...

Objavljeno: 13:46h

Iako Vujadin Savić i Mirka Vasiljević imaju tek po 31 godinu, njihova najstarija ćerka Adrijana već je velika devojčica i izrasla je u pravu lepoticu. To, uostalom, i ne treba da čudi ako se ima u vidu da su joj roditelji izuzetno lepi ljudi.

Adrijana je rođena 2013. godine u Bordou, u Francuskoj, gde je njen tata u to vreme igrao fudbal. Atraktivni par, koji se nikada zvanično nije venčao, u međuvremenu je dobio još troje dece: Andreja, Mihajla i Aniku.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Damir Dervišagić

Ni Vujadin, ni Mirka ne eksponiraju decu u javnosti, ali povremeno objave poneku sliku na društvenim mrežama.

Lepa glumica uživala je u prvim danima sa poslednjom bebom, nije se odvajala od nje, naravno ni od ostale dece, a nedavnosu ona i njen nevenčani suprug konačno pokazali novog člana velike porodice.

Fudbaler je na Instagramu tada objavio fotografiju Anike snimljenu prilikom jedne šetnje u blizini njihovog doma na Kipru. Uostalom, lepo toplo vreme na tom mediteranskom ostrvu idealno je za ovakve dnevne aktivnosti.

Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić

Sin Vujadina Savića i Mirke Vasiljević, Mihajlo, došao je na svet 2014. godine , kao treće po redu dete u njihovoj porodici. Fudbaler i njegova supruga neizmerno su ponosni na svo četvoro naslednika - ćerke Adrijanu i Aniku i sinove Andreja i Mihajla, a budući da su veoma posvećeni roditelji, ne propuštaju nijedan trenutak njihovog odrastanja.

Iz dana u dan, njihova deca stasaju i menjaju se, te su se svi, nakon što se pojavila nikad viđena fotografija na društvenim mrežama, iznenadili koliko je mlađi sin Mirke i Vujadina, Mihajlo, porastao.

Simpatični dečak smeđe kose više nije toliko mali, budući da sada ima skoro osam godina, a na osnovu fotografije stiče se utisak da je očeva kopija. Mališan je oduševio publiku širom "Instagrama" , a veoma je porastao, te se roditeljima čini da vreme "leti."

Pogledajte OVDE kako izgleda sin Mirke i Vujadina.

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.