CECIN BIVŠI U ŠEMI SA JOVANOM MISICOM!? ISPLIVAO SNIMAK KAKO SE MAZE, TAJNI SASTANAK NA ZLATARU: Šooook! (VIDEO)
Bogdan Srejović i Ceca, Foto: Instagram printscreen

opa

CECIN BIVŠI U ŠEMI SA JOVANOM MISICOM!? ISPLIVAO SNIMAK KAKO SE MAZE, TAJNI SASTANAK NA ZLATARU: Šooook! (VIDEO)

Sve je jasno kao dan

Objavljeno: 08:17h

Jovana Ljubisavljević tugu nakon raskida sa Stefanom Karićem leči noćnim izlascima.

Ljubisavljevićeva je izbegavala noćne izlaske punih deset meseci, koliko je Stefan bio u "Zadruzi", međutim bolni raskid rešila je da lakše prebrodi u društvu, među ljudima, a u jednom noćnom klubu nedavno je upoznala Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja, inače bivšeg emotivnog partnera folk zvezde Cece Ražnatović. Varnice su, kako priča izvor, sevnule "na prvu".

- Jovanu smo svi konačno nagovorili da malo živne, ništa neće postići niti će joj biti bolje ako samo sedi kući, u četiri zida. Počela je malo da se kreće po gradu, prija joj da je među ljudima, ali i pažnja drugih muškaraca - počinje priču izvor blizak Ljubisavljevićevoj za Pink.rs.

- Nedavno je u jednom izlasku upoznala i Bogdana Cecinog. Zapravo, on je prvi nju primetio, šmeknuo je, stalno je tu po gradu. Razmenili su nekoliko pogleda i osmeha, a onda joj je prišao da se upoznaju. Popili su piće, kratko su pričali, dvadesetak minuta i to je to, ništa specijalno. Ali odmah se osetila neka energija, ponovo sam na Jovani videla onaj osmeh, e sad videćemo šta će biti - kaže izvor za gorepomenuti portal, a da su se zaista konektovali jasno je i na Instagramu.

Iako to ranije nije bio slučaj, Jovana i Bogdan su se zapratili na društvenoj mreži Instagram.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen

A sada je na Youtube-u je osvanuo snimak, navodno, Misice i Bogdana za koji ne može sa sigurnošću da se potvrdi da su oni jer se na snimku vidi samo muška ruka koja mazi žensku nogu, a u komentarima mnogi komentarišu da takav isti sat ima Bogdan.

Uostalom, precenite sami:

Podsećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada pre, zajedno su išli na javna mesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine.

Bonus video:

00:14

Cecin dečko objavio DELIĆ ATMOSFERE iz noćnog provoda! Bogdan Srejović morao da OVEKOVEČI OVAJ MOMENAT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.