POKLANJALA SI AL SI KRALA I NEVERNA SI BILA TI: Pred NJOM su mnogi KLEČALI, muž joj je STRAH I TREPET medija SRBIJE
Foto: Instagram/ vesnaradusinovicofficial

znate li ko je?

POKLANJALA SI AL SI KRALA I NEVERNA SI BILA TI: Pred NJOM su mnogi KLEČALI, muž joj je STRAH I TREPET medija SRBIJE

Slika iz prošlosti probudila stara sećanja!

Objavljeno: 08:56h

Spisateljica je objavila je na svom "instagram" nalogu fotografiju iz vremena kada je bacala pod noge mnoge muškarce. Mlada, lepa i crvenokosa novinarka, britkim jezikom i svojom direktnošću razoružala je Marića i do danas u njegovom srcu zauzima posebno mesto.

U opisu fotografije napisala je: "Poklanjala si al si krala i neverna si bila ti"!

Fotografija Vesne Radusinović izazvala je pometnju na društvenim mrežama, a mnogi su prokomentarisali i da je jasno zbog čega je već godinama za Milomira Marića ona jedna i jedina! Osim lepote, Vesna je Marića osvojila i neverovatnim šarmom, a evo kako je počela njihova ljubavna priča.

Fotografija Vesne Radusinović je dokaz - Evo zašto se Milomir zaljubio u nju!

U to vreme, Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za "Intervju", simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: "Imaš mnogo lepog sina", a ona ga je šeretksi upirala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?" ispričala je svojevremeno za "Gloriu" ovu anegdotu Vesna.

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/vesnaradusinovicofficial

Bonus video:

01:32

Marić: Miloševići su hteli da kupe tuđu pamet

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.