OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA STEFANA I JOVANE: Dirnula mu u veliku ljubav Dijanu zbog JEDNE REČENICE eksplodirao!
Foto: Instagram printscreen/ljubisavljeviceva

PROMENA!

OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA STEFANA I JOVANE: Dirnula mu u veliku ljubav Dijanu zbog JEDNE REČENICE eksplodirao!

Ja sam prolupao po izlasku iz rijalitija

Objavljeno: 10:19h

Bivši učesnici rijalitija Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević nedavno su stavili tačku na ljubavnu vezu, a kako pišu domaći mediji, tome su prethodile česte svađe koje su imali.

Izvor blizak nekadašnjem paru za Kurir tvrdi da je Jovana bila veoma ljubomorna i da je istina da je gušila Stefana, ali da je on presekao kad su se posvađali zbog njegove bivše devojke, pojkone misice Dijane Milojković.

- Jovana je napravila scenu u kući jedan dan bez razloga. Svakodnevno ga je gušila pričama o tome kako ga je čekala iz "Zadruge" i nije mu dala prostora da diše. Kap koja je prelila čašu bila je kad se Jovana uporedila s pokojnom Dijanom. Kao da je pokušavala da isprovocira Stefana. Na kraju mu je rekla: "Više voliš nju mrtvu nego mene živu" i tu je svađa kulminirala. Stefan joj je rekao da nije normalna, da je bolesno ljubomorna i da joj preko toga nikad neće preći - ispričao je za gore navedeni list Stefanov dobar prijatelj.

- Nisam ispunio njena očekivanja. Ja sam prolupao po izlasku iz rijalitija. Bežao sam od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto, i to je uticalo na moju odluku. Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - ispričao je Stefan ranije.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/dijanaslife

Bonus video:

00:14

Stefan Karić otkrio da li snima album

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.