VOZIO JE AUTOMOBIL U KOME JE POGINUO ŠABAN! Nikada mu nije OTIŠAO NA GROB, a Gocine reči i DANAS GA PROGANJAJU!
Foto: Dragana Udovičić

NI PSIHIJATRI MU NE POMAŽU!

VOZIO JE AUTOMOBIL U KOME JE POGINUO ŠABAN! Nikada mu nije OTIŠAO NA GROB, a Gocine reči i DANAS GA PROGANJAJU!

Još se nije oporavio od stravične nesreće!

Objavljeno: 09:18h

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život, 17. februara 2019. godine, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, dok se vraćao sa nastupa. Tom prilikom je, osim Šabana stradao i njegov muzičar Mirsad Kerić, dok je Slobodan Boban Stojadinović, vozač i kum kralja narodne muzike, jedini preživeli svedok.

Stojadinović je tada godinu dana posle nesreće otkrio zbog čega nikada nije obišao Šaulićev grob, šta mu je Šabanova udovica Gordana rekla kada ga je posetila u bolnici, ali i kakve sve zdravstvene posledice trpi od udesa.

– Šabanova porodica me je zvala i obavestila me je da će obeležiti prvu godinu njegove smrti, ali ja nisam mogao da dođem u Srbiju. Nisam imao snage da dođem na njegov grob i da mu zapalim sveću. Šaban je bio moj najbolji prijatelj i kum, a osim drugarstva, vezivalo nas je i to što sam bio njegov lični vozač. Hiljade kilometara prešli smo zajedno, svuda sam ga vozio i do tog kobnog dana, nikada se ništa loše nije desilo – pričao je Stojadinović i dodao da se redovno čuje sa porodicom Šaulić i da ga je pevačeva udovica jednom prilikom posetila u bolnici.

– Sećam se da mi je Goca rekla nešto što me je rastužilo i usrećilo u isti mah. Rekla mi je: “Osećam se kao da sam videla mog Šabana.” Nas dvojica smo bili veoma bliski, maltene nerazdvojni. Ili smo bili na turneji ili je on bio u Krčedinu, a ja sam ga obilazio tamo. Više vremena je provodio sa mnom nego sa Gocom – kaže Boban, koji nakon stravične saobraćajne nesreće ne može da se pomiri s gubitkom.

– Rekli su mi da vreme čini svoje, da leči sve, kako tugu, tako i fizičku bol, ali to nije istina. Bolovi me iznova podsećaju na strašni događaj i ja ne mogu da zaboravim. Imam šipku ugrađenu u donjem delu abdomena, tačno ispod pupka. Dva puta nedeljno idem kod psihijatra, on mi pomaže, ali nisam izlečen – kaže Boban, koji je i u kontaktu s porodicom nastradalog muzičara Mirsada Kerića i kaže da ga njegova deca zovu tata, što mu je posebno tužno.

1 / 7 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:43

Poznatom kuršumlijskom pevaču Goranu Spasojeviću Šaban Šaulić devedesetih napisao popularnu pesmu!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.