PRAVA TRANSFORMACIJA: Bićete ŠOKIRANI kada vidite kako je MAJA BEROVIĆ izgleda pre SVIH OPERACIJA! (FOTO)
Foto: Instagram

transformacija

PRAVA TRANSFORMACIJA: Bićete ŠOKIRANI kada vidite kako je MAJA BEROVIĆ izgleda pre SVIH OPERACIJA! (FOTO)

Maja je u nekoliko navrata isticala da se ne obazire na komentare da je "cela izoperisana", kao i da je "promenila lični opis"

Objavljeno: 11:08h

Maja Berović nedavno se porodila, te sve poslovne obaveze stavila na pauzu, ali i dalje važi za jednu od najpopularnijih pevačica, čiji novi, ali i stari hitovi broje milionske preglede.

Ona se na muzičkoj sceni pojavila 2007. godine sa pesmom "Džin i limunada" po kojoj je i danas prepoznatljiva, a iako je tada imala 19 godina, te logično i drugačije izgledala, pevačica nikada nije krila da je "išla pod nož" i korigovala nekoliko stvari na svom licu i telu.

Maja je u nekoliko navrata isticala da se ne obazire na komentare da je "cela izoperisana", kao i da je "promenila lični opis".

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/mayaberovicofficial

Na društvenim mrežama se redovno vrte Majine fotografije s početka karijere, a ona je nedavno otvoreno govorila o svojoj transformaciji govoreći da je uradila nos, usta i grudi, kao i da je promenila boju kose i uradila deblje obrve.

"Ne čitam loše komentare. Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. To je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kada sam se prvi put pojavila imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada s ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećaj sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti. Otkada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Radila sam još usta i grudi, To je to za sada", rekla je Maja jednom prilikom za "Alo".

Pogledajte kako je Maja izgledala pre operacija:

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/mayaberovic

Izgleda da je ona teorija: "Nema ružnih, samo siromašnih" sve jasnija kada vidimo promene nakon plastičnih operacija.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.