JELENA TOMAŠEVIĆ U OČAJNOM STANJU OTKRILA BOLEST: "Imala sam 35 godina, a MOJE TELO 75" - JEZIVA ISTINA!
Foto: Printscreen/ordinacija

šokantno

JELENA TOMAŠEVIĆ U OČAJNOM STANJU OTKRILA BOLEST: "Imala sam 35 godina, a MOJE TELO 75" - JEZIVA ISTINA!

Tomaševićeva tvrdi da su isprva kod nje pojavili nejasni simpotomi, a onda potom bolovi u zglobovima i mišićima

Objavljeno: 16:54h

Jelena Tomašević progovorila je o autoimunoj bolesti, sa kojom se bori već deceniju unazad.

Tomaševićeva tvrdi da su isprva kod nje pojavili nejasni simpotomi, a onda potom bolovi u zglobovima i mišićima:

- Primetila sam mesec dana nakon četvrtog porođaja da mi otiče jedan prst, pa sutradan drugi. Obratili smo se lekarima koji su uradili sve potrebne analize i otkrili su da imam lupus.Tada sam i prvi put saznala da postoji oboljenje pod tim imenom - priča Jelena i dodaje da se sve to dešavalo dok su Živeli u Španiji. Malo potom je Dejan potpisao ugovor u Grčkoj, preselili su se u Atinu i tu je zatražila drugo mišljenje. Nažalost, dijagnoza je bila potvrđena.

-Doktor mi je objasnio da bez obzira na to što imam 35 godina, moje telo je staro 75. Na moju štetu su otkrili i da sam uz lupus dobila i jednu prateću bolest koja se zove reumatoidni artritis - kaže Jelena i dodaje da je potom usledio dolazak u Beograd i lečenje.

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

Sa druge strane, njen suprug Dejan, proslavljeni košarkaš tvrdi da je Jelena stoički podnela samo saznanje da boluje od autoimune bolesti.

- Jelena, ako je i imala neke zdravstvene probleme, nikada se nije žalila. Uvek sam ja bio u centru pažnje. Po prvi put sada ona ne može da preuzme obaveze, jer ima temperaturu, što se dešavalo prvih šest meseci. Njen najveći kvalitet je, što i pored svih tih problema, nije dozvoljavala da mi to na neki način osetimo. Posle smo saznali da se trudila da se osami kad joj je baš teško, da ode i isplače se, pozove sestre i podeli tu muku, ali se trudila da mi to u kući ne primetimo - kaže Dejan.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.