JEDAN MUŽ POGINUO DRUGI JE VARAO! Hrvatica je bila požuda svakom muškarcu bivše Juge, danas je NE BI PREPOZNALI!
Foto: prentscreen/youtube/nacrtani

PROMENA!

JEDAN MUŽ POGINUO DRUGI JE VARAO! Hrvatica je bila požuda svakom muškarcu bivše Juge, danas je NE BI PREPOZNALI!

Snimala je reklame, bavila se pevanjem, a u ljubavi je bila nesrećna

Objavljeno:

Ana Saso, manekenka iz Splita, bila je predmet požude jačeg pola u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, i pored silnih muškaraca kojima je bila okružena, manekenka ipak nije imala sreće u ljubavi.

Ana je 1982. godine ponela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najlepših.

Karijeru je nastavila širom sveta, gde je radila kao manekenka. Na našim prostorima bila je upamćena po se*si reklami za osvežavajuće piće na kojoj skakuće u vodi, a na sebi ima samo mokru uzanu majicu i donji deo kupaćeg koji joj ističe zavidnu figuru.

Manekenka je postala mega popularna i poznata kada je na izboru za Mis Jugoslavije odnela pobedu, međutim, nikako nije uspela da pronađe sreću i mir u ljubavi. Dva puta se udavala i u oba braka je bila nesrećna.

Ana je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je tada vozio prvi “porše” u Splitu, bio u neobaveznoj šemi s Doris Dragović i za trideset godina otvorio je oko desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina.

Bivša misica je bila u braku i sa Igorom Franceskijem, ribarom i pravnikom, u kojem je prošla kroz pakao. On ju je varao i javno pokazivao mlade devojke u samom centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen, jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Pisalo se i da je Ana bila u vezi sa lekarom, ali ona nikada nije želala da priča o tome.

Zanimljivo je i to da se Ana bavila i pevanjem. Snimila je nekoliko pesama, a sa numerom “Oli belo, oli crno” nastupila je na splitskom festivalu 1982. godine.

Ono što možemo da vidimo i što je zadivljujuće, jeste da ona i u šestoj deceniji izgleda podjednako dobro kao u mladosti.

Veoma je zgodna i ima zategnuto telo na kojem mogu mnogo mlađe devojke da joj pozavide.

1 / 10 Foto: Instagram

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.