BEBA KO LUTKA IZ IZLOGA! Za drugom ženom je izgubio glavu rodila mu je ćerku LEPU KAO SAN:Ovo je Mašanova Zoi! FOTO
Foto: Dragan Kadić

tatina kopija!

BEBA KO LUTKA IZ IZLOGA! Za drugom ženom je izgubio glavu rodila mu je ćerku LEPU KAO SAN:Ovo je Mašanova Zoi! FOTO

Ćerka Mašana Lekića je neodoljiva

Objavljeno: 08:33h

Mašan Lekić se pre dve godine razveo, ali vrlo brzo nova ljubav ušla je u njegov život. Ubrzo pošto je predstavio novu izabranicu Kristinu Nikolić stigle su i vesti da očekuju prinovu, a pre godinu dana na svet je došla ćerka Zoi. Sada je došlo vreme za Zoino prvo letovanje.

Poznati voditelj je spakovao kofere i otputovao sa ćerkicom na Crnogorsko primorje odakle na društvenim mrežama deli dragocene trenutke. Preslatka devojčica plave kose od tate je nasledila plave oči, a na plaži sa roze kapicom i cuclom izgleda poput lutke.

Tata i ćerka uživaju u morskim radostima, pa iako je za plivanje još rano, Zoi pravi prve korake u slanoj vodi. Da li devojčica liči na mamu ili na tatu, još je rano reći, mada su ipak već sada mišljenja podeljena, ali komentari da je ista tata Mašanu itekako gode.

Podsetimo, Mašan iz braka sa Mirom Lekić ima dvanaestogodišnju ćerku Miu, sa kojom je takođe nedavno bio na putovanju u Italiji. Što bi se reklo, tata za primer.

Mašan i Mira Lekić godinama su bili u skladnom braku i uživali u odrastanju ćerke Mie. Važili su za jedan od najskladnijih parova javne scene, a onda je kao bomba odjeknula vest da se razvode. Veoma brzo Mašan je predstavio svoju novu devojku Kristinu Nikolić, a nekoliko meseci kasnije ostvarili su se u ulozi roditelja.

- Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put - pričao je Mašan i dodao da želi još dece.

- Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već ranije prošao, sada se lagano prisećam - ponosno je pričao Mašan za Story.

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:48

MAŠAN U ZAGRLJAJU PEVAČA SLAVIO ROĐENJE ĆERKE! Goste zabavljali Steva Anđelković i Nemanja Nikolić, a saznalo se i IME naslednice!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.