OPASNA SVEKRVA SEKA SABLIĆ! Špijunira i kontroliše sina, iza zatvorenih vrata u sve se MEŠA!
Foto: Stefan Jokić

niste znali!

OPASNA SVEKRVA SEKA SABLIĆ! Špijunira i kontroliše sina, iza zatvorenih vrata u sve se MEŠA!

Sin Seke Sablić talentovani je reditelj

Objavljeno:

Pre tačno 47 godina sin Seke Sablić došao je na svet, a glumica nikada javno nije želela da otkriva ko je njegov otac i zašto mu je dala svoje prezime. Uprkos tome što ga je u najstrašnijim vremenima odgajala sama dramska umetnica, poznata po istančanom smislu za humor i raskošnom talentu, uspela je da od naslednika Stefana Sablića napravi divnog momka, koji je danas posvećen suprug i otac dvoje mališana devetogodišnjeg Leona i trogodišnje Dine.

Kao što svi znaju Stefan je krenuo majčinim stopama, pozorišni je reditelj po struci. Postdiplomske studije završio je u Tel Avivu i radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku. Iako je vrlo talentovan i stručan teško je u domovini dolazio do posla a prava u susret izašla mu je ponosna majka koja je zajedno sa njim iznedrila divnu predstavu "Gospođa Roza".

Prilikom promovisanja pozorišnog komada Seka i Stefan po prvi put su se zajedno pojavili u javnosti, zapravo u jednoj televizijskoj emisiji, gde su između ostalog govorili i o svom odnosu. Dok je reditelj kroz osmeh tvrdio da majka voli da mu se u sve meša, glumica se pravdala rečima:

- Trudim se da se ne mešam, mada ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo poverenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu - kazala je Seka.

1 / 7 Foto: printscreen/N1

Bonus video:

01:49

SEKA SABLIĆ PROSLAVILA 79. ROĐENDAN! Kolege joj priredile iznenađenje, a njena reakcija je HIT

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.