ŠTA SE DEŠAVA SA SOFIJOM MILOŠEVIĆ!? FRAPIRALA IZGLEDOM: Da li je ovo moguće!?
Sofija Milošević, Foto: Printskrin: Instagram / sofijamilo

šok

ŠTA SE DEŠAVA SA SOFIJOM MILOŠEVIĆ!? FRAPIRALA IZGLEDOM: Da li je ovo moguće!?

Atraktivnoj manekenki, koja je krajem marta ove godine sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem dobila drugog sina Teodora, ne dopada se kako njeno telo izgleda u ogledalu, iako joj mnogi zavide na njemu

Objavljeno:

Manekenka Sofija Milošević pričala je kako se za vreme trudnoće ugojila 10 kilograma i da ju je posle porođaja izluđivao višak oko stomaka, pa se odrekla brze hrane i počela da vežba u teretani i trči.

Atraktivnoj manekenki, koja je krajem marta ove godine sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem dobila drugog sina Teodora, ne dopada se kako njeno telo izgleda u ogledalu, iako joj mnogi zavide na njemu! Zbog toga je krenula na dijetu i do sada smršala sedam kilograma.

- Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se čak 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo - priča Sofija i dodaje da je sada okrenula drugi list.

1 / 6 Foto: Printskrin / Instagramk / sofijamilo

Sofija kaže da je u nameri da steše liniju promenila ishranu.

- Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu - otkriva Sofija.

Pored dijete, za topljenje kilograma ključni su i naporni treninzi.

- Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice... Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije - kaže manekenka, piše Informer.

Sofija Milošević
foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Bonus video:

00:06

Sofija Milošević snimila zadnjicu Luke Jovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.