UDARNA PROVOKACIJA NIKOLINE PIŠEK: Nikad nije bila BAŠ OVOLIKO RAZGOLIĆENA, na njoj samo 2 TIGRASTE TRAČICE (FOTO)
Nikolina Pišek, Foto: Print screen instagram / nikolina_pisek

zasluženo

UDARNA PROVOKACIJA NIKOLINE PIŠEK: Nikad nije bila BAŠ OVOLIKO RAZGOLIĆENA, na njoj samo 2 TIGRASTE TRAČICE (FOTO)

'Jedno emotivno letovanje'

Objavljeno: 08:07h

Nikolina Ristović u posednje vreme često sa svojim pratiocima deli fotografije koje su nastale na letovanju. Na Instagramu je otkrila kako se sa ćerkama Hanom i Unom odmara na obali, a poslednja lokacija koju su posetile je otok Korčula.

Bivša TV voditeljka sada je objavila fotku na kojoj je u bodiju i vesla na dasci za surfovanje. "Jedno emotivno retro ljetovanje…Prijatelji, obitelj, nove/stare uspomene…Samo ljubav", napisala je uz objavu.

Ristović je pratiocima poželela srećan petak. "Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti... Ima smisla?" pitala je Ristović svoje pratioce. Mnogi su se u komentarima složili s njom, a slika je brzo skupila nekoliko hiljada lajkova.

Inače, voditeljka se letos odmarala na Krku na kojemu je pozirala na brodu. A iskoristila je priliku i s pratiocima podelila i zajedničku fotografiju s voditeljkom Ivom Jerković, koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lepo, i gužvu bih ponovila! Predivnaaaa." A s pratiocima je obeležila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale tokom godina.

1 / 8 Foto: prentscreen / instagram/nikolina_pisek

"Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25. 7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti", napisala je Nikolina te podelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji te na kojima je on s porodicom. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Bonus video:

00:38

Nikolina Pišek pobrinula se za divlju životinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.