MAJA DIVLJA KAO U ZADRUZI, UNIŠTILA PECU: Doživela NERVNI SLOM zbog NJEGOVE ODLUKE pa mu napravila HAOS!
Foto: instagram/majamarinkovic

SKANDAL

MAJA DIVLJA KAO U ZADRUZI, UNIŠTILA PECU: Doživela NERVNI SLOM zbog NJEGOVE ODLUKE pa mu napravila HAOS!

- Peca je sad osetio na svojoj koži šta znači kad Maja poludi od besa, ljubomore i zna kako se svađa

Objavljeno:

Maja Marinković navodno želi po svaku cenu da otpočne zajednički život sa dečkom Pecom Raspopovićem, kog je preotela bivšoj drugarici Aleksandri Subotić, ali on to vešto izbegava, prenose domaći mediji.

Maja navodno smeta i to što njen dečko živi u Novom Sadu blizu bivše, dok je ona u Beogradu, pa povremeno, po dogovoru, odlazi kod njega. To joj nikako ne odgovara, pa je s Pecom poslednjih dana na krv i nož. To za Kurir tvrdi Raspopovićev blizak prijatelj koji se druži s njima, a sticajem okolnosti prisustvovao je situaciji kada su se njih dvoje žestoko posvađali.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

- Peca je sad osetio na svojoj koži šta znači kad Maja poludi od besa, ljubomore i zna kako se svađa. Prisustvovao sam njihovom razgovoru nedavno i mogu da vam kažem da se sve treslo. Maja mu je očitala bukvicu samo tako. Moj drug ne želi da živi s njom, bar je zasad takva situacija, a ona insistira da budu non-stop zajedno. Smeta joj to što funkcionišu na dve lokacije.

Raspopović je uglavnom u Novom Sadu i retko kad dolazi u Beograd, dok je Maja ovde, u prestonici, sa svojim tatom Radomirom Marinkovićem Takijem, koji ima zadatak da je drži na oku. Ja vama ne mogu da objasnim kako su sevale varnice. Maja je vikala na sav glas, a on je sklonio telefon od uha da mu ne probije bubnu opnu - priča izvor.

Prema njegovim rečima, Raspopoviću nije bilo pravo što je Maja vikala na njega:

- Sad je shvatio kako je bilo Marku Janjuševiću Janjušu u rijalitiju kad Maja izgubi kontrolu. Čini mi se da mu taj način ponašanja, kojim starleta želi da ga veže za sebe, ne odgovara. On je Aleksandru doveo u red, a kako će Marinkovićevu, to ne znam. Jako je nezgodna, ljuti se i traži da konstantno provode vreme zajedno. Peca ima mnogo obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih, ali nema nameru da Maju prebacuje iz Beograda da živi s njim u Novom Sadu. Verujte mi da ni u ludilu ne bi to uradio. Video sam kako reaguje na njena insistiranja i od toga nema ništa. A da će biti još nesuglasica, biće ih, siguran sam. Tek će biti haosa, svađe i histerije jer Maja ima takvu narav, nezgodna je - zaključuje izvor za gorepomenuti portal.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.