JOVANA JEREMIĆ SE OGLASILA BESNA KAO RIS: Nasilnik će UMRETI OD STRAHA kada bude čuo za OVE NJENE REČI!
Foto: RTV Pink printscreen

žestoko

JOVANA JEREMIĆ SE OGLASILA BESNA KAO RIS: Nasilnik će UMRETI OD STRAHA kada bude čuo za OVE NJENE REČI!

Sada se tim povodom oglsila Jovana, koja je istakla da će goniti do kraja muškarca koji joj je slao preteće poruke

Objavljeno:

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao preteće poruke voditeljki Jovani Jeremić.

Posle toga, zamenik Prvog osnovnog javnog tužioca, koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari, odredio je danas osumnjičenom S. M. zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Sada se tim povodom oglsila Jovana, koja je istakla da će goniti do kraja muškarca koji joj je slao preteće poruke.

- Nisam čula, niko mi nije javio, ja sam upravo došla kući sa bazena. Odlično, šta drugo da kažem, jako mi je drago zbog toga i jedva čekam da Tužilastvo odreaguje, a ja ću nastaviti da ga gonim do kraja - izjavila je Jeremićeva kratko.

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN/PINK

- Ćutiš, fu*so. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - rekao je nepoznati muškarac.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.