TAKI PRIZNAO SVE: Ovo je prava ISTINA o odnosu njega i Viktorije Mitrović, KAKAV ŠOK!
Foto: Printscreen Instagram/viki_mitrovic_official

IJAO

TAKI PRIZNAO SVE: Ovo je prava ISTINA o odnosu njega i Viktorije Mitrović, KAKAV ŠOK!

Podsetimo, Viktorija i Taki su, kako mediji prenose, uhvaćeni zajedno ispred Marinkovićeve zgrade, nakon što su zajeno izašli iz njegovog stana

Objavljeno:

Otac starlete Maje Marinković uhvaćen je sa bivšom zadrugarkom Viktorijom Viki Mitrović.

On se sada oglasio i konačno otkrio u kakvom je odnosu sa njom. Vest o navodnoj ljubavnoj aferi između Takija Marinkovića i Viki Mitrović šokirala je sve fanove rijalitija "Zadruga".

Dok Viki nije želela da komentariše naslove koji je povezuju sa ocem starlete Maje Marinković, Taki je prokomentarisao navode o njihovom intimnom druženju u njegovom stanu.

1 / 7 Foto: Printscreen

Nisam ni u kakvoj vezi sa Viki, nemam veze sa njom. Ja je ni ne poznajem. Sreli smo se dva puta, jednom u gradu, a drugi put u naselju. Oboje živimo u Kumodražu, ona stanuje sa jednom mojom drugaricom na oko sto metara od mene, pa smo se sreli, pozdravili i popričali. Zgrada ispred koje su nas "uhvatili" uopšte nije moja, ja ne živim tu, tako da je laž to što su rekli da je izašla iz mog stana i zgrade. Viki ima dete, ne bih bio sa njom - rekao je Taki.

Podsetimo, Viktorija i Taki su, kako mediji prenose, uhvaćeni zajedno ispred Marinkovićeve zgrade, nakon što su zajeno izašli iz njegovog stana.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.