PLIŠANI KREVET A NA JASTUČNICAMA INICIJALI! VRHUNAC INTIME ZORANE MIHAJLOVIĆ: Da vidite samo u kakvom luksuzu spava
Foto: Nemanja Nikolić

kraljevski!

PLIŠANI KREVET A NA JASTUČNICAMA INICIJALI! VRHUNAC INTIME ZORANE MIHAJLOVIĆ: Da vidite samo u kakvom luksuzu spava

On je zauzeo centralno mesto!

Objavljeno: 12:03h

Spavaća soba Zorane Mihajlović završila na Instagramu

Većina ličnosti iz javnog života trudi se svim silama da sakrije unutrašnjost svog doma, kako živi, sa kim deli postelju... Ministarka Zorana Mihajlović ne spada u tu kategoriju. Kod nje je sve crno na belo.

Odgovor na pitanje ko spava u bračnom krevetu Zorane Mihajlović je kratak i jasan – Momčilo. I on istinski zna da uživa.

Prelepi mačor, istina, ne sanja kao njegova gazdarica na jastucima, ali se i te kako baškari u prostranom tapaciranom krevetu.

Zahvaljujući Momčilu saznali smo da ministarka neguje i romantičnu crtu ličnosti, pa je za sebe izabrala jastučnice koje imaju izvezeno slovo „Z“. Kao u stara dobra vremena.

Podsetimo, ministarka je u braku s biznismenom Vladimirom Atanackovićem, koji je, kako je ranije pričala, njena srednjoškolska ljubav.

Naime, par se upoznao još u tinejdžerskim danima, a u trećoj godini srednje škole su stupili u vezu. Međutim, putevi su ih odveli na različite strane.

— Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali smo bili ozbiljni, veza je potrajala čitavih sedam godina — ispričala je svojevremeno Mihajlovićeva.

Nakon rastanka, Atanacković je otišao u inostranstvo, dok je ona započela političku karijeru, udala se i dobila sina Dragana. U međuvremenu se razvela, a u jednoj novogodišnjoj noći su se probudile stare emocije.

Zorana Mihajlovic
foto: Pritnscreen

— Kada bi Vlada dolazio u Beograd, uvek bi se javio. Vremenom su viđanja postala sve češća, da bismo konačno, za jednu Novu godinu, seli i sebi priznali da smo zapravo u vezi — ispričala je jednom prilikom ministarka.

Kako je istakla, njen partner je naslednik porodičnog biznisa i proveo je mnogo godina van Srbije.

— Vladimir je čovek koji je nasledio pedesetogodišnji biznis svojih roditelja koji su radiili u inostranstvu. Vladimir je proveo i radio 25 godina u Italiji. Završio je američki univerzitet, govori nekoliko stranih jezika. Dakle, potpuno i ekonomski samostalan — istakla je ona u jednom intervjuu za Nedeljnik.

1 / 8 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:57

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ulažemo napore da građani imaju struju na zimu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.