JOVANA ISTERUJE MAJU PRED LICE PRAVDE! Oglasila se za ESPRESO: "Niko više ne može da MAFIJA,u strahu je za SLOBODU"
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Profimedia

SPECIJALNO ZA NAŠ PORTAL

JOVANA ISTERUJE MAJU PRED LICE PRAVDE! Oglasila se za ESPRESO: "Niko više ne može da MAFIJA,u strahu je za SLOBODU"

Sve njene izjave sada su izjave u panici, bunilu i zasnovane na ogorčenosti i strahu da ne izgubi slobodu. - istakla je Jovana između ostalog za naš portal.

Objavljeno: 14:24h

Starleta Maja Marinković danas je završila u policijskoj stanici 29. novembar gde je tri sata davala iskaz o pretnjama koje su upućene Jovani Jeremić, a popularna voditeljka je za naš portal ekskluzivno dala izjavu nakon pomenutog saslušanja i iznela svoje mišljenje.

- Majine izjave ne komentarišem jer joj ne dajem publicitet. Daće joj organi reda i pravde. Dovoljno.Znam da je uzrujana zbog toga sto je došao momenat da se svako ko radi loše privede poznaniku prava, ali Srbija je odavno prestala biti mafijaška država. Niko više ne može da mafija u Srbiji nekažnjeno. Sve njene izjave sada su izjave u panici, bunilu i zasnovane na ogorčenosti i strahu da ne izgubi slobodu. Ništa nije argumentovano.Znam da je uzrujana zbog toga sto je došao momenat da se svako ko radi lose privede poznaniku prava, ali Srbija je odavno prestala biti mafijaška država. Niko više ne može da mafija u Srbiji nekažnjeno. Sve njene izjave sada su izjave u panici, bunilu i zasnovane na ogorčenosti i strahu da ne izgubi slobodu. Ništa nije argumentovano. - izjavila je Jovana za naš portal i dotakla se starleta koje su povezane sa ljudima iz kriminalnog miljea:

1 / 6 Foto: Aleksandra Čolić, Zorana Jevtić

- Nikada starlete iz kriminogenih miljea niti nemoralne osobe neće biti deo najgledanijeg i najuticajnije jutra u Srbiji.Moje jutro je jutro za primer . Baš suprotno, sve što ima veze sa takvim opskurnim načinom pojavljivanja u medijima biće zabranjeno u emisijama koje ja vodim i uređujem. Svako ima pravo da bude nemoralan, samo ja u tome neću da mu pravim društvo.

Jovana Jeremić, Maja Marinković
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

(Espreso/A.A. /E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.