ĆERKA DRAGANE I TONIJA DIGLA SVE NA NOGE! Naslednica pevačice PREKO NOĆI NESTALA, nije poznato zašto je to učinila
Foto: Instagram printscreen/manubijelic

auuuu

ĆERKA DRAGANE I TONIJA DIGLA SVE NA NOGE! Naslednica pevačice PREKO NOĆI NESTALA, nije poznato zašto je to učinila

Odluka Manuele Bijelić iznenadila

Objavljeno: 09:43h

Dragana Mirković nije želela da eksponira decu tokom njihovog odrastanja, a ni oni sami nisu pokazivali želju da budu prisutni u medijima.

Na pitanje zbog čega njen sin Marko i ćerka Manuela ne dolaze često u našu zemlju, Dragana kaže:

- Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju - ističe ona.

Situacija se, međutim, nedavno promenila. Marko i Manuela otključali su svoje profile na Instagramu i preko noći postali zvezde društvenih mreža.

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, doskora je bio prilično misteriozan. Nije se eksponirao u medijima, niti je folk zvezda želela da previše pokazuje svoju decu, što je i razumljivo.

Međutim, otkako je otvorio nalog na Instagramu Marko ne može da se odbrani od pripadnica lepšeg pola. Ima 22 godine i, moramo primetiti, opasan je frajer. Sad nam je jasno zbog čega ga je mama toliko dugo čuvala od sveta...

Dragana Mirković
foto: Insatgram printcreen

Budući da njegovi roditelji poseduju pravo bogatstvo, nekako se podrazumeva da Marko uživa u luksuzu. Ipak, time se ne hvali naročito. Jedina naznaka raskošnog života je vozni park. Strastveni ljubitelj brzih automobila u garaži ima nekoliko skupih četvorotočkaša i oni su jedino što pokazuje na društvenim mrežama.

Svojim ljubimcima posvećuje se kad god ima vremena, jer je visoko obrazovanje prioritet. Studira na prestižnom SAE Institutu, koji postoji i u Beču, gde Dragana Mirković živi sa suprugom i decom. Reč je o najvećem svetskom privatnom koledžu u oblasti medija, audio i filmske produkcije. To objašnjava zbog čega u opisu Markovog profila stoji samo jedna reč – umetnik.

Ako je neko i pomislio da Dragana, kao većina majki, pomalo preteruje kada kaže da joj je ćerka prava manekenka i da se vlasnici modnih agencija otimaju o nju, mogao je da se uveri u istinitost njenih reči.

Dvadesetogodišnja Manuela Bijelić izrasla je u pravu lepoticu, visoka je i vitka, a sudeći po fotografijama koje je objavljivala na Instagramu zanimaju je šoping i putovanja.

Ipak, samo nekoliko meseci pošto je otključala profil na popularnoj društvenoj mreži ćerka Dragane Mirković odlučila je da ga deaktivira. Nije poznato zašto je to učinila, tek nije isključeno da je shvatila da je biti anoniman često veći luksuz nego biti slavan.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/manubijelic

Bonus video:

01:35

DRAGANA MIRKOVIĆ ZABLISTALA NA SNIMANJU NG EMISIJE: Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a onda joj je stigao poklon od NJEGA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.