ILDA ŠAULIĆ VIŠE NIJE PEVAČICA: Otišla iz Srbije i počela da radi OVAJ POSAO, nećete moći da verujete!
Foto: printscreen

iznenadila

ILDA ŠAULIĆ VIŠE NIJE PEVAČICA: Otišla iz Srbije i počela da radi OVAJ POSAO, nećete moći da verujete!

- Ranije sam čak razmišljala o tome da otvorim vrtić, a onda se njemu rodila deja da spojim uživanje u radu s decom sa znanjem koje imam. Rekao mi je, budući da sam dugo trenirala, da bi bilo lepo da probam trenerski posao s mališanima i da vidim kako će mi to ići. Spontano smo došli na ideju, a bilo je lepše i bolje nego što sam očekivala

Objavljeno: 11:57h

Ilda je uspela da spoji lepo i korisno. Ona je dugi niz godina trenirala tenis, ali ga je ostavila po strani zbog svoje pevačke karijere, ali sada je rešila da uhvati reket u svoje ruke i vrati se svojoj ljubavi, belom sportu. Ćerka Šabana će u Americi držati ćasove tenisa deci. Po prvi put je progovorila o svojoj karijeri, ali i o tome gde živi.

- Što se profesionalnog tenisa tiče, moja aktivna sportska karijera odavno je završena. Igrala sam rekreativno u Beogradu, ali retko, najčešće na humanitarnim turnirima. Ovo što sam sada preko okeana ostvarila, vezano je za mog supruga koji godinama u Americi živi i radi – bavi se sportom, odnosno fudbalom. On ima svoje škole fudbala duže od dvadeset godina. Kada smo planirali da ostanemo duže u Americi, rekla sam mu da bi bilo lepo da i ja počnem da se bavim decom. To mi je bila želja – da radim s mališanima - ispričala je Ilda i dodala:

1 / 5 Foto: Kurir/A.Panić

- Ranije sam čak razmišljala o tome da otvorim vrtić, a onda se njemu rodila deja da spojim uživanje u radu s decom sa znanjem koje imam. Rekao mi je, budući da sam dugo trenirala, da bi bilo lepo da probam trenerski posao s mališanima i da vidim kako će mi to ići. Spontano smo došli na ideju, a bilo je lepše i bolje nego što sam očekivala.

To je zaista prošlo odlično, čak su se neki teniski kampovi obnavljali jer su deca bila veoma zadovoljna. Taj posao ću nastaviti i u decembru, kada se budem vratila u Ameriku, pre svega zbog dece koja su bila zadovoljna znanjem koje sam im prenela. Meni je ovo bilo lepo iskustvo, posle svih godina koje sam provela u sportu, da prenosim znanje i učim mališane igri. Jedva čekam da nastavim s tim poslom - spričala je Ilda.

Pevačica je priznala za „Story“ da im odluka o tome da se presele nije prošla bez toga da reše važne životne stavke.

1 / 6 Foto: Printscreen / Instagram

- Žena koja nam čuva Emu u Beogradu, njena dadilja, bila je s nama u Americi, tako da je naša naslednica bila zbrinuta. To je bila prva stavka kada smo odlazili i planirali posao tamo – da neko mora da ide s nama. Lepo nam je bilo to što je moja mama bila s nama prve tri nedelje, pa smo uživali. Ona se uželela da ide u Ameriku, tako da je sve ispalo savršeno - ispričala je pevačica.

Bonus v)ideo:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.