MAJA MARINKOVIĆ ZABRANJENA NA PINKU?
Foto: Nemanja Nikolić

šok

MAJA MARINKOVIĆ ZABRANJENA NA PINKU?

Već danima u domaćim medijima glavna tema su Maja Marinković i Jovana Jeremić.

Objavljeno: 15:27h

Novinarka i voditeljka Jovana Jeremić nedavno je dobila preteće poruke od, kako ona tvrdi, osobe koja se predstavila kao čovek Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Jovana je 29. jula u policiji ispričala svoja saznanja o jezivim porukama koje je dobila, a sada je tim povodom, u policiji bila i bivša zadrugarka Maje Marinković.

Već danima u domaćim medijima glavna tema su Maja Marinković i Jovana Jeremić.

Na pitanje, kako bi reagovala ako zbog ovog sukoba dobije zabranu pojavljivanja na televiziji Pink, budući da je Jeremićeva tamo zaposlena, Maja je imala spreman odgovor:

- Ja tu kuću poštujem, samo mislim da nije u redu, bez obzira gde god ona da radi, ja nikada nisam nikoga uvredila tamo, niti ću, ali ne dam na sebe. Otišla bih kod nje i na TV duel u Jutarnji program, zašto da ne? Ja sam se sama i pozvala, rekla sam, ako želi gledanu emisiju da joj ja budem gost. Pa to bi gledao ceo Balkan, Posebne uslove ne bih imala, dovoljna je moja pojava, a ona nek' se valja po podu i čita vesti. Što se tiče zabrane na Pinku, mislim da za to nema potrebe, zašto bi me neko zabranio ako je mene neko prvi uvredio? Sve ih tamo volim, poštujem i cenim, ali ne dozvoljavam da me kvazi novinarke vređaju - poručila je Maja za Srbijudanas.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Bonus video:

02:44

Taki o Maji Marinković i pretnjama Jovani Jeremić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.