TAKI EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO NAKON SASLUŠANJA MAJE MARINKOVIĆ: U strahu OTVORIO DUŠU, dotakao se i MAFIJE!
Foto: Aleksandra Čolić, Zorana Jevtić

ISKREN

TAKI EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO NAKON SASLUŠANJA MAJE MARINKOVIĆ: U strahu OTVORIO DUŠU, dotakao se i MAFIJE!

Dete se uplašilo, nije svejedno biti pozvan zbog pretnji u policiju. - istakao je između ostalog za naš portal.

Objavljeno: 13:22h

Upravo se Maja Marinković i Taki Marinković nalaze u policijskoj stanici 29. novembar, na saslušanju, gde Maja daje izjavu povodom pretećih poruka koje je neko slao u njeno ime Jovani Jeremić.

Taki je neposredno po izlasku za naš portal dao sud o celokupnoj situaciji i istakao da mu nije svejedno zbog svega što se dešava.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić, Aleksandr Čolić

* Da li si ti ikada bio povezan sa ljudima iz kriminalnog miljea i kako komentarišeš sve ove navode koji se "kače" na ime tvoje ćerke i šta se dogodilo na saslušanju?

- Nikada nisam imao veze sa takvim ljudima i da su to jako opasne stvari, a kamoli moja ćerka. Tu ekipu uopšte ne poznajem i da uopšte ne bih komentarisao navode da je Maja upletena u te stvari, kao što navodi Jovana Jeremić. Maja je davala sada iskaz u policiji, ja sam došao s njom kao podrška. Dete se uplašilo, nije svejedno biti pozvan zbog pretnji u policiju. To što su se njih dve preko Instagrama prozivala, to je bilo to, Maja nikada nije nikoga kontaktirala niti angažovala da napada Jovanu, što je izjavila i u policiji. I mi smo u strahu što se ta imena spominju i što je Maja uopšte dovođena u vezu sa takvim ljudima.

* Zašto je Maja Marinković u poslednje vreme u središtu svih skandala?

- To što se desilo sa Pecom, desilo se, oni su zajedno i ona je srećna. Ja ću uvek kao otac, kakva god da je stati iza nje, bila u pravu ili ne, podržati je u njenim izborima.

* Da li si pokušao da stupiš u kontakt sa voditeljkom Jovanom Jeremić?

- Sa Jovanom se nisam čuo, ni ne poznajem je. Nemam šta da se čujem s njom i da razgovaram na tu temu koja nije istinita.

Taki Marinković, Radomir Taki Marinković
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

(Espreso/A.A. /E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.