HITNO SASLUŠAN OTAC MAJE MARINKOVIĆ: Pretnje Jovani Jeremić UZNEMIRUJUĆE ZBOG UMEŠANOSTI VELJE NEVOLJE!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandr Čolić

upravo javljeno

HITNO SASLUŠAN OTAC MAJE MARINKOVIĆ: Pretnje Jovani Jeremić UZNEMIRUJUĆE ZBOG UMEŠANOSTI VELJE NEVOLJE!

- Ne mogu da pričam, u policiji sam - rekao je kratko Marinković.

Objavljeno: 11:26h

Novinarka i voditeljka Jovana Jeremić nedavno je dobila preteće poruke od, kako se predstavio, čoveka Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Jovana je 29. jula u policiji ispričala svoja saznanja o jezivim porukama koje je dobila, a sada je tim povodom, kako se saznaje, u svojstvu građanina saslušan i otac bivše zadrugarke Maje Marinković, Taki Marinković.

Tim povodom, pozvan je Taki, ali on nije bio u prilici da govori, jer je trenutno u policiji.

- Ne mogu da pričam, u policiji sam - rekao je kratko Marinković.

Naime, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

1 / 8 Foto: Aleksandra Čolić

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.

Podsećanja radi, Jovani Jeremić upućene su pretnje telefonskim putem, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu.

Jovana Jeremić
foto: ATA images

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.