MAČO SIN KONTROVERZNOG BIZNISMENA! Svi ga znate a ljubila ga je Mirka Vasiljević: Izgleda OPAKO DOBRO! FOTO
Foto: Sonja Spasić

niste znali!

MAČO SIN KONTROVERZNOG BIZNISMENA! Svi ga znate a ljubila ga je Mirka Vasiljević: Izgleda OPAKO DOBRO! FOTO

Bivši dečko Mirke Vasiljević njena je ljubav iz srednjoškolskih dana

Objavljeno: 22:43h

Bivši dečko Mirke Vasiljević, sa kojim je glumica kao veoma mlada bila u ljubavi nekoliko meseci, sin je kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, a njihova veza skrivana je od javnosti.

Mirka koja je godinama unazad u srećnom braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem i sa kojim ima četvoro dece vrlo retko iznosi detalje iz privatnog života i svoju bajku živi daleko od očiju javnosti.

Ipak, svima je poznato da ova požrtvovana majka i supruga usklađuje profesionalne i privatne obaveze te je zbog angažmana svog supruga i ona često u inostranstvu, a ono što je manje poznato jeste njen ljubavni život pre Vujadina.

Naime, lepa glumica nakon svog punoletstva otpočela je romansu sa Lazarem Kosmajcem sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali. Par je nekoliko meseci bio u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem, a Mirka je ubrzo nakon toga srela Vujadina i sa njim zasnovala porodicu.

Iako o intimnim detaljima retko priča, njena mladalačka ljubav podstakla je mnoge naslove, a Mirka koja nije demantovala glasine stavila je jasno do znanja da se u prošlost ne vraća.

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je glumica na pitanje o Lazaru.

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.