VAŽILA JE ZA SRPSKU ŠAKIRU! INDIRU DANAS RETKO KO MOŽE DA PREPOZNA: Evo u kakvom stanju je uslikana! (FOTO)
Foto: News1

povukla se iz javnosti!

VAŽILA JE ZA SRPSKU ŠAKIRU! INDIRU DANAS RETKO KO MOŽE DA PREPOZNA: Evo u kakvom stanju je uslikana! (FOTO)

Izgled Indire Radić sve iznenadio

Objavljeno:

Izgled Indire Radić sve je iznenadio, kada se pre nekoliko dana, u jednom prestoničkom klubu, posle višegodišnje pauze latila mikrofona.

Pevačica koja u karijeri ima brojne hitove imidž već godinama ne menja, pa je još uvek prepoznatljiva po svojoj bujnoj, kovrdžavoj kosi i prirodnom izgledu lica. Ipak, izgled Indire Radić promenio se, a pevačica je nabacila višak kilograma koji sa ponosom nosi.

I dok su jedni komentarisali da višak kilograma ništa ne znači i da pevačica izgleda odlično, bilo je i onih koji su se pitali zašto je to sebi dozvolila. Ipak, Indira se sa širokim osmehom popela na binu i uživala u svom poslu, ne osvrćući se na komentare i poglede, jasno stavivši do znanja svima da uživa u svojoj koži.

Podsetimo, kada je na folk sceni debitovala spotom “Iskreno mi kaži” sa “Južnim vetrom” zbog njene autentične frizure mnogi su je nazivali srpskom Šakirom.

Pevačica je svoje lice i telo vremenom podmladila estetskim zahvatima, ali i negom, pa sada i bez trunke šminke deluje mladalački i u šestoj deceniji.

Rođena je 14. juna 1966. godine u selu Dragalovci, između Doboja i Banjaluke. Ona karijeru nije gradila na skandalima već kvalitetnim pesmama i specifičnom, promuklom glasu koji je nemoguće imitirati.

Nikada nije krila da su joj uzori Dragana Mirković, Šemsa Suljaković, Sinan Sakić, Mile Kitić, Kemal Malovćić i da je od svakoga nešto naučiča i usvojila.

1 / 8 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

03:35

INDIRA PRODAJE OČEV DOM: Evo šta je otkrio pevačicin stric

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.