SIN DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA NAPUSTIO RODITELJSKI DOM!
Foto: Damir Dervišagić

promena!

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA NAPUSTIO RODITELJSKI DOM!

Odlučio da se opusti!

Objavljeno: 21:48h

Činjenica da mu je majka mega popularna zvezda dovoljna je da Marko Bijelić, sin Dragane Mirković svakim svojim potezom privlači ogromnu pažnju.

Iako se doskora nije eksponirao u javnosti te je bio prava misterija za pripadnike sedme sile, Marko je polako pustio da zavirimo u njegovu privatnost i sve češćim objavama na "Instagram" nalogu stavio do znanja da mu popularnost prija.

Sin Dragane Mirković izrastao je u mladića za primer koji u prvi plan stavlja svoje obrazovanje, a da je stigao u Beograd i dao sebi oduška, Marko se pohvalio na društvenim mrežama.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/ marko.vnm

Naime, on je na svom Instagramu objavio stori iz našeg glavnog grada, a viđen je i kako se do ranih jutarnjih sati provodi na jednom beogradskom splavu. Jasno je da ni Draganina deca nisu imuna na noćni život Beograda, pa kad god im to obaveze dozvole oni spakuju kofere i iz Beča dođu u prestonicu.

Iako živi život iz snova, Marko to nikada ne potencira, a jedina naznaka luksuza jesu skupoceni automobili u koje je zaljubljenik, te je najviše objava na njegovom Instagramu upravo sa četvorotočkašima.

Bonus video:

00:10

Espreso čestitke: Dragana Mirković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.