GLUMICA SANJA SE SKINULA U 60. GODINI I CEO REGION FRAPIRALA: Srušićete se od ŠOKA, ŠTA JE OVO?! (FOTO)
Sanja Vejnović, Foto: Instagram

prkosi godinama

GLUMICA SANJA SE SKINULA U 60. GODINI I CEO REGION FRAPIRALA: Srušićete se od ŠOKA, ŠTA JE OVO?! (FOTO)

Pozirala je u crnom kupaćem kostimu preko kojeg je nabacila dugu belu lanenu košulju.

Objavljeno: 20:03h

Glumica Sanja Vejnović (60) važi za jednu od najlepših Hrvatica, a sada je pratioce oduševila fotografijom u kupaćem te još jednom opravdala laskavu titulu. Sanja je spas od vrućina našla na Hrvatskoj obali.

Pozirala je u crnom kupaćem kostimu preko kojeg je nabacila dugu belu lanenu košulju te pokazala vitku liniju, a lice je sakrila sunčanim naočarama. Ispod objave ubrzo su se nanizali komplimenti oduševljenih pratilaca.

''Najlepša'', ''Zasluženi odmor, uživaj'', ''Predivna'', ''Prelepa'', ''Lepotica'', ''Uvek lepa Sanja'', ''Bomba si'', samo je deo komentara.

Podsetimo, Sanja je nedavno zablistala na dva događaja u Zagrebu, Crvenim tepihom ''Story Hall of Fame'' prošetala je u haljini s perjem i prozirnim detaljima, a društvo joj je pravio bivši suprug Goran Mećava, filmski direktor fotografije. Razveli su se 2015. godine, nakon 30 godina braka, a zajedno imaju ćerku Martu i starijeg sina Andreja. Za drugi događaj odabrala je elegantnu crnu modnu kombinaciju pantalona i korseta koju je upotpunila šljokičastim sakoom i srebrnim šljokicama po telu, a potom je objavila fotografije bez šminke koju se oduševile njene pratioce.

Inače, osim zdravom ishranom Sanja svoju figuru održava i vežbanjem, a u centru Zagreba najčešće možete da je vidite na biciklu. U razgovoru koji je vođen s glumicom otkrila je šta su joj godine donele osim zrelosti.

Sanja Vejnović
foto: Printscreen/Instagram

- U mladosti izgrađujemo svoj identitet kroz vlastita iskustva. Učimo kako se nositi sa svojim delima, greškama i postupcima. Radimo razne odabire koji nose svoje posledice. Zrela osoba je ona koja je intelektualno, socijalno, emotivno i moralno osveštena. Ona koja se prilagođava različitim životnim promenama i prihvata odgovornost prema sebi, porodici, poslu kojim se bavi i zajednici u kojoj živi. Sve to se događa postepeno i tek kad pronađemo unutrašnji mir možemo biti u ravnoteži i donositi dobre odluke. To se zove zrelost i ona naravno, ima veze s godinama iskustva. Neko sve ovo postigne u ranijoj životnoj dobi a neko kasnije a neko na žalost nikada. Upravo zbog životnog iskustva danas živim svesnije, manje se bojim nepoznatog, lakše se hvatam u koštac sa svim vrstama problema i nastojim ih uvek rešiti. Svako razdoblje životnog razvoja ima svoje čari i za sebe je neponovljivo i lepo. Dok si mlad puno si više bezbrižan i vreme ti sporije teče, ali su svi događaji i nova iskustva, teži i dramatičniji za razliku od zrele dobi. - rekla je Vejnović.

Sanja Vejnović
foto: Printscreen Youtube

Glumica je 2012. godine završila na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najlepšim glumicama sveta starijim od 40 godina.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tokom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te je izdala kuvar.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.