"NI MRTVA SE NE BIH S NJIM, IMA VELIKI ***, KRIVONOGI KEPAC": Jelena Karleuša NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI, ŠOKANTNO!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

iznenadila

"NI MRTVA SE NE BIH S NJIM, IMA VELIKI ***, KRIVONOGI KEPAC": Jelena Karleuša NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI, ŠOKANTNO!

Čak je osmislila i skraćenice koje se sastoje od uvredljivih reči upućene muškarcima.

Objavljeno: 10:58h

Pevačica Jelena Karleuša redovno istupi u javnosti sa jasnim stavom i mišljenjima na određenu temu, situaciju i dešavanja, te shodno tome svaki njen korak propraćen je sa velikom pažnjom javnosti i medija.

Pevačica je poznata kao neko ko bez dlake na jeziku i bez ustručavanja iznosi svoja gledišta i tvrdnje, a sada se nadovezala na temu starijih žena koje su etiketirane apropo njihovih godina.

Podsetimo, Karleuša je često na meti pogrdnih i osporavajućih komentara zbog svojih provokativnih i golišavih izdanja, te joj se često uz to prigovaraju njene godine i majčinstvo, a mnogi komentarišu kako sve to "prelazi granice dobrog ukusa" i kako je nedolično i neprimereno za njene godine.

- Ako išta mrzim je to kada za ženu kažu da je Milf ( radi se o skraćenici koja opisuje starije žene, pretežno majke, koje nose epitet “dobrih riba”) Čemu kategorizacija i grupacija? Kad je žena bomba, ona je bomba. Bez obzira na godište, broj dece itd. Te odvratne kategorizacije koje daju muškarci su patetične. Zamislite da mi žene delimo muškarce na matore ali zgodne, ćelave ali lepe, ružne ali bogate, debele ali dobre duše, mlade i glupe i stavljamo uz njihove slike te skraćenice?! Inače, mene mišljenje muškaraca o mom telu i meni lično, nije bitno. Mi žene stavljamo provokativne slike i snimke isključivo zbog družih žena. - napisala je Karleuša uz snimak na kom se nalazi u kupaćem kostimu.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Nakon toga, Karleuša je objavila još jedan stori, koji je u međuvremenu obrisala, a u njemu nije bila blagonaklona prema jačem polu, a čak je osmislila i skraćenice koje se sastoje od uvredljivih reči upućene muškarcima.

- Koje bi još kategorije smislili za muškarce kao stoku tim skraćenicama? Hmmm... da vidimo... MP (Mali pišica).. DSŽ (Dlakava smrdljiva životinja) NMSNBJSNJ ( ni mrtva se ne bih j**ala sa njim) SBV (svinja bez vrata) KK (krivonogi kepec) LBDVK (lep bez dupeta ali ima veliki k***c) itd... Prema tome, zajebite više stavljanje skraćenice milf uz moje ili bilo čije ime. - zaključila je, po svemu sudeći besna Karleuša.

1 / 8 Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. Otkako je za Božić Karleuša prijavila supruga za nasilje, spekulacije da je njihovom braku došao kraj ne prestaju, a nedavno je Jelena Karleusa je na svom Instagram profilu otkrila da se razvodi do Duška Tošića.

Sve manje i manje smo ih viđali zajedno na snimcima i u javnosti, a ovaj snimak je verovatno poslednji na kom su, ali nisu izgledali srećno.

Bonus video:

00:15

Karleuša otputovala u Tursku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.